sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Projekti.

En muista hehkutinko blogin fb-sivulla sitä, että tilasin tosiaan 300 swatch-tikkua ja niiden saapumista. Ne tosiaan saapuivat ja pääsin projektin alkuun. Jostain syystä tämän tikkulakkailun aikana miulla ei ole huvittanut yhtään lakata omia kynsiäni. Johtuisikohan ihan hirveistä huuruista joita syntyy kun käytännössä putkeen lakkailee sen 200+ lakkaa tikuille.
Turhauttavaa, kun miulla olisi vielä joku päälle sata tikkua ilman nimiä kun tarrakirjoitinasiastani loppui tarranauha.
Olen kyllä hyvin iloinen siitä, että kokoelmastani ei ole löytynyt yhtäkään dupe-paria, tai trioa. Tai muitakaan. Ei siis dupeja.


Yritän muistaa tehdä jonkun yhteenvedon sitten lakoistani ja tästä tikkuprojektista jos saan tämän joskus jotenkuten valmiiksi.


Ostoksia on tullut tehtyä (kuten alla olevassa kuvassa näkyvä China Glazen Fang-Tastic) mutta edes niitä en ole jaksanut kokeilla kynsilleni. Lakkasin yksi päivä Adeninasta tilaamallani China Glazen Ahoy!:lla, jota hieman koristelinkin mutta siitä otetut kuvat olivat oikeasti ihan jäätävää kuraa enkä halunnut niitä sitten julkaista ollenkaan. Niin kauniista lakasta olisi suorastaan rikos julkaista niin huonoja kuvia.


Ei miun elämässä muutenkaan ole nyt oikein ollut mitään bloggaamisen arvoista, kuin ehkä nämä tikut. Asut toistavat itseään alusta loppuun ja tällä viikolla ollut flunssakin vienee oman osansa miun jaksamisesta ja kiinnostuksesta yhtään mihinkään.

Kyllä tämä tästä taas ! Kyllä nuo ostokset tuolta huutelevat haluansa päästä kynsille ja muutama kauemminkin miun huomassa ollut lakka on alkanut kuumottelemaan.

ps. Ei, en tiedä kynsilakkojeni määrää enää kun olen laskenut ne varmaan kymmenen kertaa ja joka kerta sekoan laskuissa. Kun viimeinenkin tikku on nimetty niin varmaan sitten lasken nuo ja päivitän taas tännekin. Se on jotain 230-250 välillä kuitenkin.

10 kommenttia:

 1. MISTÄ oi mistä tilasit Fang-tasticin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsikaveri tarjosi sitä fb:ssä miulle eli second-handinä siis. En tiedä mistä hän sen osti. Voin toki kysyä jos kiinnostaa :>

   Poista
  2. Oi,kysy jos viitsit! Oon kuolannut sitä ekat promokuvat nähtyäni..

   Poista
  3. Tuossa alempana olikin Eve itse huomannut tämän eli vastaus tulikin näppärästi sieltä :>

   Poista
 2. Kynsikaveri :3 osoitteesta polishalley.com. Hauskaa miten meikäläisen KISSANKOKOISET KIRJOITUKSET hyppäs silmille nättien dymo-tekstejen seasta! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta! :D
   Ai, emmie niihin kiinnittäny huomiota kun lakat vie huomion niin 100-0 teksteihin verrattuna x)

   Poista
 3. Mulle ei ole ikinä tullut mieleen, että noita mallitikkunivaskoja saa ihan kotiin itelleenkin. Näppärää, jos on tosi paljon lakkoja. Tämä pieni oivallus hivelee minun järjestelmällisyysintoilija puoltani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä saa ostettua pienemmissäkin määrissä vaikka Kynsikoristekirppikseltä fb:stä, tai jos haluaa tilata niin muistaakseni yleensä 50kpl on pussien pienin määrä eli ei tarvi välttämättä kovin montaa lakkaakaan olla :)

   Tämä on kyllä tosi hyvä kun pystyy vertailemaan lakkoja ja tutkimaan mitkä värit vaikkapa sopisivat hyvin yhteen.

   Poista