torstai 5. syyskuuta 2013

Vahinkohempeilyt.

Ostin jokunen hetki sitten Kynsikoristekirppikseltä OPI:n I Theodora You:n. Kaunis vaaleanpunainen, mutta valitettavasti koostumukseltaan tällä voisi heittää vesilintua. 4 kerrosta ja niiden on pakko olla ohuita, muuten lakka kuplittuu. Siis sellaisia, että juuri ja juuri saa lakan levitettyä kynnelle.

Noh, lakattua tuli ja aion yrittää vielä kaverustua tämän kanssa. Väriltään lakka on niin täydellinen vaaleanpunainen, ettei tosikaan.

Tarkoituksena oli tehdä musta-valkoiset koristelut mm. leimaamalla mutta jostain ihmeen syystä sain päähäni ottaa lakkalaatikosta Konadin helmiäispinkin leimauslakan ja leimata sillä kiekuroita.
Ei, aika kultaa muistot - muistin todellakin tuon pinkin toimivan leimauksessa edes kohtuullisesti mutta edes niin vaaleaa lakkaa kuin I Theodora You, tämä Konadin pinkki ei leimannut kunnolla. Livenä leimauksia ei oikeasti edes nähnyt, harvinaista kyllä kameralle ne tallentuivat voimakkaina.

No koska leimauksista tuli niin babypinkkiprinsessat helmiäisine leimauksineen niin laitoin vielä nuo söpöt vaaleanpunaiset kukkadecalit kruunaamaan kokonaisuuden.

Kamerani muuten halusi kuvata kynnet varsinaisena pikselimössönä, pahoitteluni.

Mutta kaikenkaikkiaan, miusta varsin söpöt ja onnistuneet kynnet vaikka mikään ei tuntunut onnistuvan.


8 kommenttia: