keskiviikko 9. lokakuuta 2013

I Snow You Love Me.

OPI:n uudessa Mariah Carey Holiday-kokoelmassa oli pari lakkaa jotka halusin ehdottomasti. Ensimmäinen oli tietenkin hetki sitten esitelty Pure, 18K valkokullalla ja hopealla varustettu top coat. Toinen on mustasävyinen tekstuuri, Emotions ja kolmas tämänpäiväinen I Snow You Love Me.

I Snow You Love Me on pyöreillä hologlittereillä varustettu kirkaspohjainen glitterlakka. Koska glittereitä on pohjaan nähden vähän, tämä tarvii jonkun muun lakan alle. Näihinkin kynsiin taiteillut glitterit (3-4 kpl/sudillinen) olivat ehdoton maksimi mitä yhteen sudilliseen sain kerralla. Tikulle lakatessa sutia sai uittaa jokusen kerran pullossa.
Harmi kun tälläiset glitterlakat ovat niin hankalia, glittereitä ei tule sutiin ja asettelemaan joutuu jonkun verran aina. Tosin vaikka tämä oman hääräilynsä vaatii, on tämä miusta siltikin todella nätti ja sen vaivan arvoinen.ISYLM:in alla on kolme kerrosta China Glazen Second-Hand Silkiä. Päällyslakkana toimi Flormarin Matifying Top Coat, eli mattapäällyslakka. Mattalakasta huolimatta ISYLM:in glitterit loistavat nätisti.

Mukavasti aurinkokin paistoi jotta glittereiden holoefekti tuli esiin. Kyllä se siis muutenkin näkyy, mutta auringossahan tuollaiset ovat eniten edukseen.

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana tuo lakka. Oon miettiny hetken, että hankinko tän vai en ja nyt päätin, että hankin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämmöisen lakan ostamista voi miettiä, tää on niin must have-lakka :D

   Poista
 2. Kaunis lakka, mutta harmittavan harva. Luulis, että tuolla hinnalla olisi vara laittaa enemmän glitteriä sekaan :D

  VastaaPoista