torstai 10. lokakuuta 2013

Ja sitä seuraa hiljaisuus.

Aioin olla muka-hauska ja kirjoittaa tämän postauksen alun kuin aikoisin pistää blogin tauolle tai jopa lopettaa sen. Kirjoittelin luonnoksia mutta en vain osannut olla tarpeeksi uskottava joten mennään sitten ei-niin-muka-hauskalla linjalla.
Haluan infota teitä lukijoita hyvissä ajoin, ettei mahdollinen blogihiljaisuus tule yhtäkkiä.
Olen lähdössä luokkakaverini kanssa 21.10 Paderborniin, Saksaan. Matkan syy on työssäoppiminen joka kestää neljä viikkoa. En ole varma kuinka koneen saatika internetin käyttö onnistuu matkan aikana, toivottavasti helposti mutta sitä ei koskaan tiedä. Lisäksi, perustimme blogin jota miun pitäisi mahdollisimman ahkeraan päivittää enkä tiedä kuinka jaksan töiden jälkeen kahden blogin parissa hääriä. Koska Leipomassa Ulkomailla on koulua varten, se menee harrastusblogini, eli siis .:Analog Trashin:. edelle. Käykää ihmeessä liittymässä lukijaksi jotta voitte seurailla mitä me oikein puuhastelemme tuon neljän viikon aikana!

Suoraan sanoen en ole innoissani lähdöstä, tiedän syynkin - tai oikeastaan syyt. Tiedän, etten todellakaan voi näiden syiden takia jättää välistä tätä matkaa joten yritän vain sietää tämän inhottavan olotilan. Yritän vain uskoa ja toivoa, että reissusta tulee yhtä mukava ja ihana kuin viimeksi kun olin Saksassa työssäoppimassa. Kyllä siitä varmasti tuleekin, mutta nyt homma ei vain inspiroi - ehkä se on aiemmin mainitsemani syys"masennuksen" vika.

Mutta pitipä miun tänään kertoilla vähän jotain huippukivaakin!

Voitin Eyeshadow and flame-blogin arvonnasta superihanan palkinnon!Palkintoon kuului siis OPI:n Rock Goddess-setti, joka sisältää 4 minikokoista OPI-lakkaa sekä käsikorun. Lisäksi palkintoon kuului ihana syksyn sävyissä hohkaava Sleek MakeUpin i-Divine Sunset-luomiväripaletti sekä iiiiihania huippusuperübersöpöjä water decaleja (katsokaa nyt noita ihme pallokisuttimia!)
Ainakin tuon Sleekin paletin testausta odotan innoissani, omistan yhden paletin ennestään ja tykkään siitä kovin. Ja noh, tottakai OPI:n lakat aina kiinnostavat eikä niidenkään testausta malttaisi odottaa. Tikuille noilla lakoilla lakatessani huomasin noiden cremejen olevan aika hyvin peittäviä. Saapa nähdä millaisia kynnelle lakatessa ovat, monesti kun kynnellä hyvin peittävät lakat eivät tikulle lakattaessa toimi yhtään, onkohan näiden kohdalla päinvastoin, eli eivät kynnelle toimi mitenkäänpäin? ;D

Harmi kyllä, kun tämän parempia kuvia en saanut otettua, eilen kuvia ottaessani alkoi päivä jo hämärtää niin paljon, että päätin jättää lakkojen ja luomiväripaletin esittelyn myöhemmälle. En tosin tiedä milloin moisia voisin tehdä, ehkä tänään kun on vapaata. Tosin etätehtävä joka on pahasti kesken (palautuspäivää tosin ei ole kerrottu) ja leivonnan perusteiden kirjallinen koe joka on huomenna, voivat turhankin paljon vaatia huomiotani tänään. Eihän tuohon kokeeseen juurikaan kyllä lukea tarvi, aihe kun on ihan semmoista perushöttöä jonka muistaa vaikka unissaan jos ymmärtää vähänkään leivonnan päälle - haluan lukemalla vain pelata varman päälle, perfektionistille kun ei kelpaa kuin se paras arvosana.

10 kommenttia:

 1. Ihanaa Saksan matkaa, kyllä sua jaksaa odotella takaisin! Muista olla maltillinen (reilukätinen) kynsilakkaostoksilla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä !^^ Tässä pientä kriisinpoikasta kieltämättä puskee, mitä kaikkia ihanuuksia sieltä löytyykään :p

   Poista
 2. Ihana arvontavoitto ja ihanaa matkaa.Toivottavasti mieli piristyy ja en oo koskaan ite käyny mut kauheesti on mieli tehnyt pienestä saakka saksaan.Ehkä jossain vaihees toiveeni toteutuu.Pääset tekeen hyviä ostoksia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä se tästä piristyy vielä. Toivottavasti tulet joskus pääsemään, suosittelen ehdottomasti käymään jos vain jossain vaiheessa pystyt.

   Poista
 3. Onpa ihana palkinto. :)
  Olisi kyllä tosi sääli, jos lopetat blogin kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä :)
   Ei huolta, en oikeasti tule kyllä lopettamaan ihan hetkeen :) Monesti bloggaajat vain vitsailevat tuohon tyyliin kun ovat lähdössä pidemmille lomille, reissuun tms.

   Poista
 4. Itse olin keväällä työssäoppimassa Bupadestissa nelisen viikkoa, enkä vaihtaisi sitä aikaa pois ikinä koskaan! Vähän se jännitti, kun olin reissussa yksin, joten ei ollut ketään kaveria, jonka kanssa olisi voinut esim. puhua suomea.
  Se on hienoa aikaa, usko pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, miulla vähän jänskättää jo nyt kun luokkakaveriin on puolen tunnin ajomatka :D Kyllä siitä varmasti kuitenkin kiva reissu tulee :3

   Poista
  2. Ihan varmasti tulee! :)
   Läiskitte sitten paljon kuvia ja kokemuksia tuonne toiseen blogiin, että minä(kin) saan olla kateellinen ja seurata teidän puuhia.

   Poista