perjantai 4. lokakuuta 2013

Love. Hope. Strength. Find the cure.

Roosa Nauha-päivänä vähän pinkkiä kehiin. Kipeänä en ihmeempiä koristeluja alkanutkaan tekemään, tarkoituksena oli mm. leimailla.
Lakkoina käytin OPI:n Pink-ing Of You:ta ja More Than A Glimmeriä. Nuo kuuluvat OPI:n tämän vuoden Roosa Nauha-aiheiseen settiin (Pink of Hearts 2013 Duo Pack) jossa tulee myös mm. Roosa Nauha-tarroja. Harmittaa kun miulla ei noita koristeita ole, koska olen ostanut lakat erikseen.

Pink-ing Of You on aivan kamala lakka, väri on mitä ihanin ja söpöin - mutta levittäminen on ihan *piip*. Lakka raidoittuu ja vaatii näinkin lyhyillä kynsillä sen 3-4 kerrosta. Kuivuminenkaan ei supernopeaa ole, käytin apuna Orlyn Flash Dry-pikakuivatustippoja jotka hieman nopeuttavat kuivumista.

Vastaavasti taas More Than A Glimmer on ehdottomasti miun lempiglittereiden joukossa. Täältä löytyy tarkempi postaus More Than A Glimmeristä, kirjoittelin tuon silloin kun lakka miulle saapui.
Näissäkin kynsissä on MTAGia yksi kerros, eikä päällyslakkaa. En meinaan kuvausvaiheessa tai tätä postausta kirjoittaessani tiennyt laittaisinko kiiltävän Seche Viten vaiko Flormarin mattapäällyslakan.


6 kommenttia:

 1. Kumpaan paallyslakkaan paadyit? :)

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen kännykkäkommenttini! Päädyin lopulta mattapäällyslakkaan, tykkään kovin tästä glitterin omasta mattapintaisuudesta enkä halunnut sitä muuttaa :)

  VastaaPoista
 3. Tooosi ihana blogi sulla ja ihanat kynnet :) viitsisitkö käydä vilkaisemassa blogiani ? :)
  http://dreamaboutperfectnails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Miepä käyn kun koneelle tulen, nyt olen kännykän varassa :/

  VastaaPoista
 5. Näyttää hyvältä, ehkä pitää jossain välissä itekin hankkia tuo lakka :)

  VastaaPoista