torstai 17. lokakuuta 2013

Vahinkohiljaisuus.

Leipomassa Ulkomailla

Janne teki hienon testivideopostauksen tuonne meidän ulkomaan työssäoppimisblogiin, käväskäähän katsomassa ja kommentoikaa toimiiko teille tuo video.

Lisäksi samaan hengenvetoon voitte ehdotella tuolla Leipomassa Ulkomailla-blogin puolella tuossa samaisessa postauksessa mitä tuliaisia voisimme Saksaan viedä, paras ehdotus saatetaan palkita jos jotain kivaa Paderbornista löytyy ;D Tai jos hienoja ehdotuksia tulee. Toki ehdotuksia täälläkin huomioin, mutta mielummin LU:n puolelle.

Sitten AT:n pariin. Ensinnäkin pahoittelut ennenaikaisesta hiljenemisestäni, ei ole ollut tarkoitus vielä aloittaa minkään sortin hiljaiseloa. Olen ollut nyt niiiiiin lomalla kuin voi olla - tulin loman viettoon äitini luo Rovaniemelle, uusille lukijoille tiedoksi, että olen täältä kotoisin.
Olen kutonut villasukkia, syönyt hyvää ruokaa (poronkäristys ja lohikeitto omnom<3) kierrellyt kaupungilla (ja tuhlannut Nelliinan Vaatehuone-blogista voittamani 100€:n Fenno Optiikan lahjakortin), nähnyt sukulaisia ja kavereita sekä kaikkea muuta kivaa.

Jahka saan kuvia koneelleni (otan sen tämän päivän projektiksi) niin kirjoittelen vähän enempi kuvien kera :> Mutta käykää katsomassa toimiiko tuo Jannen tekemä videopostaus tuolla Leipomassa Ulkomailla-blogin puolella ja kommentoikaa :)

6 kommenttia:

 1. Riippuu vähän kenelle tuliaiset saksaan ovat menossa,mutta hyviä vaihtoehtoja vois olla ainaki fazerin sininen suklaa (sitähän ei voi kukaan vastustaa)ja tietty sun kutomat villasukat vois lämmittää jonkun jalkoja.Suomalaista kunnon ruisleipää .Tässä nyt mun ehdotukset jotka kuvastaa suomea =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ehdotuksia :) Tosiaan sieltä videosta tulee ilmi minne tuliaisia ollaan viemässä.

   Poista
 2. Salmiakkia ja riisipiirakoita Saksaan! :-D

  VastaaPoista
 3. oho pitikö se ehdotus laittaa tonne toiseen blogiin,voin toki sen sinne laittaa =)

  VastaaPoista