sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Yum Gum.

Mie huomasin tässä yksi päivä, että yksi lakka on niiin minua kuin vain voi olla. Tämä ei täyttänyt lempilakan vaatimuksia, mutta tykkään kovasti. Nimittäin Color Clubin ihanainen tuoksulakka lumosi miut ihan täysin. Lakka on siis purkkapinkki ja tuoksuu purkalle. Hyvin makea ja herkullinen tuoksu miun nenään. Jotta tämä olisi täydellinen, pitäisi vain saada vielä glitteriä kaveriksi.

Lakka ei ollut ihan parhautta levittää, tai suoraan sanoen tämä oli ihan kamala levittää. Kolmannella kerroksella sain kohtuullisen tasaisen värin jotta pystyin Sechen laittamaan päälle. Tunnetustihan Color Clubin creme-lakat ovat ihan hirveitä levitettäviä. Mielenkiinnolla odottelen sitä hetkeä, että ostan noita uusimpien kokoelmien creme-lakkoja, niiden levittyvyyttä kun on kehuttu.
Tämän lakan purkkatuoksu oli melko voimakas, olen tietyille hajuille herkkä migreenikkö ja tämä sai orastelevan migreenin aikaan. Lakan tuoksu haaleni, mutta pysyi sen kaksi päivää jonka tämä miun kynsillä vietti. Tosiaan käytin päällyslakkaa, tiskasin kolme kertaa, kävin kahdesti suihkussa, pesin (tietysti) useamman kerran käsiäni saippualla ja muuta vastaavaa. Silti tuoksu pysyi.
Lakan kestävyys ei ollut erityisen hyvä, toki voi johtua miun käyttämästä aluslakastakin. Lakka lähti muutamasta kynnestä meinaan lohkeamaan tuona aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti