maanantai 30. joulukuuta 2013

Hengissä !

Joulu on mussutettu menemään ja 2014 koputtelee jo ovella. Ja mitä mie sain blogin puolella aikaan tässä loppuvuodesta? En yhtikäs mitään! Arvelinkin, etten Saksassa tule bloggailemaan, mutta aioin palata blogimaailmaan sitten kun palaan Suomeen.
Pyhpah, aikomiseksihan se jäi - mitä suurimmat ja nöyrimmät pahoitteluni siitä!
Olen Instagramin puolella ollut kyllä enemmänkin kuin ahkera, kuvia olen lisäillyt vähän joka välissä.
Kynsiä en ole erityisemmin tehnyt, koska a) olen ollut vapaa-ajalla/lomalla vähän laiska b) huonot lakkaus/kuvausolosuhteet kun en ole ollut kotonani c) ideoiden puute d) kynsinauhat jotka ovat surkeammassa kunnossa kuin koskaan e) tietokoneeni ruutu hajosi f) olen neulonut sukkia kuin ensi vuotta ei olisikaan.

Pakko kyllä kiittää teitä ihanaisia jotka olette tästä miun köpöstä bloggailustani - tai bloggailemattomuudestani huolimatta jaksaneet pysyä mukana. Älkää huoliko, miulla alkaa pian koulu ja palaan vanhoihin arkirutiineihin eli bloginkin pitäisi kaiken logiikan mukaan herätä jälleen eloon :)
Kuvapiristyksenä pienoinen swatch-yritys China Glazen Fifth Avenue-lakalla. Lakkasin tällä kynnet kun menin siskoni, veljen vaimon sekä veljen vanhimman pojan kanssa katsomaan uusimman Hobitti-elokuvan. Elokuva oli kertakaikkiaan ihana, samoin lakka! 2 kerrosta ja Seche Vite - elvytti jopa miun nuutuneet kynsirukkani.

4 kommenttia:

 1. Ei se mitään, välillä pitää vähän pitää taukoa! Hieno kynsilakka kyllä :3

  VastaaPoista
 2. Enpä mie minnekkään täältä katoa ja jokainen kirjoittaa blogia niinku ehtii ja tahtoo =)
  Käyhän sieki osallistumassa mun blogissa cuccio colour lakkaarvontaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä :) Aih, pitääpäs käydä kurkkimassa!

   Poista