sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Flying Dragon.

Toissapäivänä postilaatikostani löytyi Adeninalta tilaamani tuotteet. Ostin maatuska-water decaleja, BM-309 leimauslaatan, neliskulmaisen leimasimen sekä tämän ihmetyksen, China Glazen Flying Dragon (neon) - nimetyn lakan.
Ensimmäisenä kiinnitin Adeninan sivuilla huomiota kauniiseen pullonäkymään, tumma fuksia creme jossa oli pinkin ja turkoosin värisiä glittereitä. Aloin googlailemaan swatcheja, mutta tulokset olivat aivan ihmeellisiä, kuvissa näkyi tumman violetteja kynsiä - ei mitään tähän lakkaan viittaavaa glittereitä lukuunottamatta. Noh, hassuista hakutuloksista huolimatta päätin ostaa lakan.
Neon tämä todellakin on koostumukseltaan (en ajatellut värin olevan neon), eli kuivuu täysin mattapintaiseksi. Mutta se oli totaalinen yllätys, että kynsillä lakka on todella tumma, aivan eri maailmaa kuin pullossa. Päällyslakka ei muuttanut asiaa. Kynsille meni neljä kerrosta kun tätä oli todella vaikea saada lakattua tasaisesti, lakan kuivumisnopeus oli ihan käsittämättömän nopea. Neljäs kerros kuivui yhtä nopeasti kuin ensimmäinen, mattapinnan tultua ei saanut enää jälkeä jäämään vaikka tökin kynsiä pinseteillä.
Miusta tämä oli aika ruma ilman päällyslakkaa, joten laitoin sen vielä päälle.


Kuvassa lakka näkyy kynsillä vaaleampana ja punertavampana kuin todellisuudessa, johtuen lightboxini heijastuksista. Todellisuudessa väri vastaa suunnilleen China Glazen Purr-fect Plumia mutta glittereillä.
Joka tapauksessa, vaikka olisinkin halunnut tuommoisen lakan miltä se pullossa näyttää, ei tämäkään ruma ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti