perjantai 24. tammikuuta 2014

Girl About Town-skittle.

Eilen tuli postissa ostamani Color Clubin Girl About Town-kokoelma. Lakat ns. livenä nähtyäni päähäni pälkähti ensimmäisenä skittle-mani käyttäen Silver Lakea, East Austinia sekä Wicker Parkia. Näistä on näkynyt tolkuttomasti swatch-kuvia joten en erikseen kokoelmaa alkanut swatchailemaan.
Leimaukset tein China Glazen Passion-lakalla ja BM-201 laatalla. Nimettömässä kultainen pyöreä niitti. Meinasin käyttää kokoelman mukana tullutta kirkasta lakkaa, mutta koska Wicker Park ja East Austin yrittivät vähän kuplia, käytin tuttua ja turvallista Seche Viteä.

Nämä kynnet eivät olleet aivan miun tyyliset, mutta ihan kivat silti - keväiset ja hempeät.


Ja jos joku ihmettelee vasemmassa yläkulmassa näkyvää lakkamatonta peukalon kynttä, niin sille on syy. Toissapäivänä leikkasin kynsiä lyhyemmäksi kun olivat kasvaneet jo melko pitkiksi. Onnistuin kuitenkin leikkureilla leikkaamaan peukalon kynnestä (ja parista muustakin) vähän turhan paljon eli sain varsin kivuliaat sormenpäät aikaan. Peukalon kynnen alle vielä tökkäsin toisella kynnellä, eli se oli erityisen kipeä ja kynnen alle tuli haava. Kuten näkyy, on etusormen ja keskisormen kynnetkin turhan lyhyeksi leikattu, mutta ne eivät olleet niin kipeät tai "auki" jotta lakkaaminen olisi estynyt.

2 kommenttia:

  1. Söpöt ja hemppikset on! Kivoja värejä, mä tykkään kyllä aina kaikista pastellisista väsyistä ja kaikesta violetista/lilasta. :)

    VastaaPoista