tiistai 7. tammikuuta 2014

It is purrrrrrfect!

Olen ihan täpinöissäni! Tein nimittäin tänään itselleni lightboxin kynsien kuvausta varten!

..Tai noh.. tein ja tein - miten sen nyt ottaa. Kaadoin valkoisen Ikeasta ostamani sekametelisoppakrääsämuovilaatikon lattialle. Aloin siivoamaan jälkiä ja tiputin laatikon tyhjänä uudestaan, nyt tosin kyljelleen. Samassa ajatus iski kuin nyrkki silmään - siinä  se on, miun lightbox! Omistan jo ennestään ylikirkkaan lampun, jota käytän (lue: käytin) yöpöydälläni - se on helposti siirreltävä ja kiinnitettävissä vaikka boxin reunaan. Boxi ei vie tilaa, se on juuri sopiva pöydälle eikä oikeastaan edes näytä rumalta. Laatikko on myöskin kevyt ja samoin tosiaan lamppu jota käytän. Saan käden hyvin boksiin, rennosti ilman ihme venkoilua ja kuvat on helppo ottaa.

Eli, saanen vihdoin ja viimein julistaa : TALVI JA YSTÄVÄSI PIMEYS, OLETTE VIIMEINKIN HÄVINNEET TÄMÄN TAISTON!

Lightboxi piti välittömästi päästä testaamaan ja onneksi olin hetkeä aiemmin lakannut kynnet.
Alla käytin China Glazen Purr-fect Plumia, pikkurillissä on lisäksi 5 Golden Rings-lakkaa ja nimetön on leimattu Passionilla. Päällä perinteisesti Seche Vite.
Harmikseni etusormi ja keskisormi hieman kuplittuivat kun en millään malttanut odottaa aluslakan kuivumista (Snowcrystalin joku hoitava lakka).


Nyt kun kuvausolosuhteet ovat viimeinkin kunnossa vaikka kuvaisin keskellä yötä, blogi tulee elpymään. Varmasti. <3

4 kommenttia:

 1. Ilman lightboxia ja/tai kunnollista valaistusta on kyllä tuskaa ottaa kuvia talvella. Itse sain just muutama päivä sitten ostettua pari päivänvalolamppua ja kyllä tuli kuvaamisesta _helppoa_, kun ei tarvitse ottaa miljoonaa kuvaa ja todeta koneella, että kaikki on yhtä paskoja. Mulla ei tosin lightboxia vielä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon valaistus helpottaa elämää suuresti :) Mutta suomessa kun asutaan, täällä ei tuota päivänvaloa talvella ole laisinkaan ja jos on, on siltikin hämärää.

   Poista
 2. Hah, taidankin siis suunnata ikeaa! Mielummin siellä käyn kuin rupeaisin hermojani raastamaan laatikon värkkäyilyssä. :-D
  Ja nätit on kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe ;D Itse vallan yllätyin tästä ideastani, en olisi kyllä mitenkään voinut kuvitella saavani tuosta oman ligthboxin :D
   Kiitos^^

   Poista