lauantai 11. tammikuuta 2014

Pussilakanahöperö.

Ostin itselleni Anno-merkkisen pussilakanasetin. Olen kuolannut tätä settiä niin kauan kuin se on ollut myynnissä, vihdoin joululomalla törmäsin settiin alennettuun hintaan. En ehtinyt miettiä edes nanosekunnin puolikasta kun olin jo kassalla maksamassa.
Nyt sain setin käyttöön kun tuli lakanoiden vaihdon aika, voi että kun tykkään näistä ! Ei kukaan normaali-ihminen varmaan iloitse näin paljoa pussilakanasetistä muttakun.. Se on ihana ! Miulla on tämän lisäksi kolme muuta pussilakanasettiä joista pidän, suurin osa petivaatteistani on vähintäänkin 10 vuotta vanhoja, kulahtaneita ja rikkinäisiä.
Sängyssä on lisäksi H&M:ltä ostettu Rex-tyyny sekä pienellä Emily Dickinsonin tekstinpätkällä varustettu sisustustyyny paikasta ?, vuodelta ? sekä luonnollisesti päiväpeitto - jota tosin en nyt pistänyt virkaansa hoitamaan koska tuo uusi pussilakanasetti on niin ihana. Ihanaihanaihanaihana. Eh, materialismionni.

Eikai kukaan normaali bloggaaja kirjoita uudesta pussilakanasetistä ihan omaa postausta? Tai ainakaan näin innostuneesti?


Jos aamupäivän lyhyttä kahvittelua kaverin kanssa kaupungilla ei lasketa, olen koko päivän tuhertanut siivotessa sekä järjestellessä huusholliani. Ongelma vain on, että kun saan yhden nurkan siistiksi, edellinen näyttää taas siltä kuin en olisi koskenutkaan. Lisäksi materialismi-minäni on alkanut väsähtää tähän tavaramäärään ja olenkin paljon mm. koriste-esineitä kuskannut vaatehuoneeseen säilöön. Lisäksi kuumeisesti mietin, miten saisin kynsilakkani jotenkin järkevästi säilöttyä, todennäköisesti pitäisi ostaa jonkinsortin laatikosto-asia niille.

~A charm invests a face
imperfectly beheld.
The lady dare not lift her veil
for fear it be dispelled.

But peers beyond her mesh,
and wishes, and denies,
lest interview annual a want
that image satisfies.
A place for love.~

-Emily Dickinson-

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, joku muukin on pussilakanahöperö! Ja Emily Dickinsonia vielä päälle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmmmitäää enkö mie olekaan ainut?! JES ! :D
   Emily<3

   Poista