keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Huonomuistinen kassi-Alma.

Voitin viime vuoden puolella Juuliannan pitämän kangaskassi-arvonnan. Juuliannan silloinen blogi on siirtynyt blogien tuonpuoleiseen - mutta hänen ja hänen äitinsä pitämän käsityöaiheisen blogin löydät *täältä*. Kannattaa käydä katsomassa, on meinaan muitakin upeita töitä!
Arvonnan palkinto oli ihana; kangaskassi omalla kuvioinnilla, eli sain ehdottaa ja ideoida millaisen kuvan kangaskassiin haluaisin ja Juulianna sen toteuttaisi. Oma toiveeni oli Edgar Allan Poe yhdistettynä Liisa Ihmemaassa-teemaan, kuvassa voisi olla lainaus jostakin Poen teksistä. Taisin pari lempitekstiäni vielä linkata ja jokusen lainauksen. Koska tiesin tekijän ja miun ajatusmaailman passailevan aikalailla kohdilleen, en tämän tarkempia ohjeita antanut.
Kun menin joululomalla käymään Rovaniemellä, kävimme Juuliannan kanssa kahvittelemassa ja sain vihdoinkin tuon voittokassini - ihastuin kangaskassin kuviointiin täysin, etenkin tuo tekstipuoli on niiiin minua. Siitä lähtien kassi on kulkenut miun kanssa joka paikkaan, tämä kangaskassi kun on rehellisesti puhuen päivittäin käytössä, olisihan miulla muitakin mitä käyttää mutta tämä on vain niin hieno! Harmi vain kassi on odottanut omaa blogipostaustaan sieltä joululomalta asti.
Kun joululoma loppui, esittelin kassin kutakuinkin jokaiselle luokkakaverille & muille tuttavilleni joita tapasin - tämä kassi-Alma kun vähän innostui uudesta ihanasta pussukastaan.

Mutta pidemmittä puheitta, tässä se nyt sitten on;


8 kommenttia: