torstai 13. maaliskuuta 2014

I Just Can't Cope-acabana.

Paras keltainen ikinä.
Kaksi helppoa kerrosta, nopea kuivuvuus eikä kuplia. Helppo siistittävä, jos onnistuu lakkaa kynsinauhoille sotkemaan. Täydellinen väri, creme (<3) koostumus.
En keksi OPI:n I Just Can't Cope-acabananasta yhtään mitään negatiivista sanottavaa. Tai no jos pitää keksimällä keksiä, voisin moittia lakkaa hieman juoksevasta koostumuksesta, mutta se ei miusta todellakaan ollut mitenkään häiritsevää.

Nimettömässä on OPI:n Neon Revolution-setin valkoinen lakka, tämäkin on yllättävän mukava tuttavuus, 2 kerroksella peittää! Leimaukset Color Clubin Bewitching-lakalla ja BM-201 laatalla, kuviosta maalasin osan vielä erikseen siveltimellä. Neliöleimasimella sain kuvan jo melko suoraan, mutta kuvaan jäi reikiä, hmpf.
Päällä Color Clubin pikakuivattava päällyslakka, joka on yllättäen alkanut kutistamaan ihan kunnolla kaikki lakkaukset - aivan sama mitä taiteiluja tai kikkoja tekee.

Tykkään näistä kynsistä kovin, vaikka alkuperäinen tarkoitus oli matkia ZigiZtylen täydellisiä Marimekko-kynsiä. Tupelsin omia kynsiäni varmaan kolme tuntia, yritin tehdä samanlaiset kuin Zigillä, mutta epäonnistuin kerta toisensa jälkeen joten luovutin ja päätin tehdä jotakin helpompaa.
ps. kukapa olisi uskonut, että MINÄ sanon leimailua helpoksi koristeluvaihtoehdoksi?!

8 kommenttia:

 1. Tosi nätit kynnet, tykkään!! :) Oli pakko tulla tännekki kommentoimaan :) Ja on kyl ihana tuo BM-kuvio, täytyypä kaivaa omaa laattavarastoa et löytyyköhän multa tuota :D Saako muuten udella, et mitä Marimekko-kuviota yritit tehä vai niitä kaikkia? Ja kysy vaan jos on jotain missä voisin auttaa, että säkin onnistuisit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Ää se on niin kovinkovin piristävää saada kehuja ihmiseltä jonka töitä ihailee^^ Tässä tapauksessa kynsiä siis :3
   Yritin niitä kaikkia, oikeastaan tiedän miten ne pitäisi tehdä, mutta oma silmä-käsikoordinaatio ei ihan tänään pelittänyt niinkuin olisi pitänyt :D Tiedän, ettei tämä yritys viimeiseksi jäänyt, on ne siu kynnet niin kovin nätit ja inspiroivat, että haluan onnistua itsekin :)

   Poista
  2. Ei kestä kiittää! Ja ite oon tosi otettu, että ihailet mun aikaansaannoksia <3 Ite kun katsoo aina omia väkerryksiään niin kriittisesti :)

   Yks vinkki muuten, mitä itsekki tein eli kannattaa piirrellä niitä kuvioita ensin paperille! Siinä voi harjoitella kuvioita ja samalla näkee, minkä kokoisena se kuvio kantsii kynnelle tehdä, tietysti oman kynnen koon mukaan. Mutta tosiaan hyvä ettei jäänyt sulla viimeiseksi yritykseksi! Mitä enemmän kokeilee ja harjottelee, sitä paremmaksi kehittyy :)

   Poista
  3. Niinhän sitä tekee, itsekin puhun tosiaan näistä kynsistä failure-kynsinä vaikka ei nämä periaatteessa sitä ole - erilaiset vain mitä piti olla.

   Mut toi on kyllä tosi hyvä vinkki! En olis ite hoksinu kyllä. Pitääpä sillä lähteä liikenteeseen :)

   Poista
 2. Great :)

  http://closertotheedgeblog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Onko tuo cababanana(inhottava nimi) oikeasti noin keltainen? Näin sen tänään pullossa ja oli aika vaalean keltainen. Hakusessa kun on ihan kunnon keltainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä koppikappabanaani on siitä vähän omituinen väri, että tämä näyttää pullossa näyttää melko vaalealta, melkein pastelliselta - mutta kynnellä tämä on miun mielestä peruskeltainen, eli pullon väriä tummempi. Tämä kuva on otettu luonnonvalossa.

   Poista