tiistai 25. maaliskuuta 2014

Toivepostaus : Lakkakokoelma

Miulta on toivottu päivitettyä lakkakokoelmapostausta.
Ensimmäisen kerran esittelin kokoelmani miljoonassa eri postauksessa kutakuinkin merkeittäin, mutta nyt ajattelin mennä sieltä mistä aita on matalin, eli kuvasin lakat isompina ryppäinä yhteen postaukseen. Edellisellä kerralla en itseasiassa edes esitellyt kaikkia lakkojani. Edelliset kokoelmaesittelyt löydät näistä linkeistä:
O.P.I China Glaze Essie Color Club Models Own Golden Rose Frankenit Orly Snowcrystal Tiia Vanhatapio/Seppälä Gina Tricot Wild&Mild Lumene Natural Code Mavala Lush Laquer & KBShimmer Essence

Tähän postaukseen en kerää lakkojen nimiä, koska teen lähipäivinä Kynsilakkani-välilehden minne listaan kaikki lakkani sekä myynnissä olevat lakat.

Sekalaiset lakat:

Total: 62

Color Club:

Total : 34

China Glaze:

Total : 65

O.P.I:
Total : 79

Eli kaikenkaikkiaan omistan lakkoja tällä hetkellä 240 (mukana ei ole alus- tai päällyslakkoja).
Tässäpä onkin puuhaa, kun alan kirjaamaan kaikki Kynsilakkani-välilehdelle.

7 kommenttia:

 1. Eikä, sehän oli jo ilmestynyt! Iik! :)

  VastaaPoista
 2. Huokaus. Alkaa tuntua, että ehkä munkin ois pitänyt esitellä kaikki lakat lyhyesti samassa postauksessa, on meinaan aika ikuisuusprojekti esitellä merkeittäin (koska laiskuus). Ja musta vähän tuntuu, että lukijoita ei varmaan hirveästi kiinnosta lakkakokoelmapostaukset, tai ainakaan mulla ei ole tullut niihin juurikaan kommennteja.

  Mulla näyttäis olevan aika paljon samoja lakkoja kuin sulla, varsinkin Color Clubin osalta. Ja näyttäis vähän siltä, etten oo ainoa, joka on ihastunut Opin hiekkalakkoihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mie päätin nyt tällä kertaa laiskistella, kun viimeksi tosiaan menin tuollain tipoittain :D
   Mie en muuten varmaan ois tätä tehnyt, mutta tuli parilta lukijalta toivetta, josko voisin tehdä uuden.

   Joo OPI:n hiekat <3 Ja kaikki muut ihanuudet :33

   Poista