maanantai 24. maaliskuuta 2014

Toivepostaus : Meikkikokoelma.

Muutama lukija on toivonut meikkikokoelmapostausta. Olen tämän aikaa sitten jo luvannut tehdä - mutta muistini on tasoa kultakala.
Nyt viimein, kauniina aurinkoisena kevätpäivänä sain vihdoin levitettyä meikkini yhteen paikkaan kuvausta varten. Onhan se nyt täysin loogista, että tällaisellä ihanalla kirkkaalla säällä nökötetään sisällä tekemässä blogpostausta, ai eikö?
Jos haluat jostakin erikseen swatch-tyyppiset kuvat niin pistähän kommenttia - kuvaan mielelläni miltä tuotteet näyttävät käytössä. En oikein tiennyt pitäisikö miun kuvata kaikki esim. kämmenelle testattuna vai mitenkä, joten päädyin tämmöiseen ratkaisuun missä heitän pallon teille - kertokaa mistä haluaisitte lisäkuvia nähdä, eli mikä oikeasti kiinnostaa.

Koko meikkikokoelmani.
En ole oikein koskaan ollut mikään varsinainen kosmetiikkafanaatikko tai -hamsteri - ainakin toistaiseksi miulle käy perusmeikeiksi peruskaupoista löytyvät tarvikkeet. Luomivärit ovat poikkeus sääntöön - niitä tilaan mielelläni netistä koska sieltä löytyy runsaspigmenttisiäkin vaihtoehtoja. Lisäksi silmämeikinpohjustajaksi olen haaveillut Urban Decayn pohjustajaa, mutta en ole vielä sitä päätynyt tilaamaan.
Nykyään meikkaan aika harvoin, koska olen tympääntynyt siihen, että koulupäivän aikana meikit eivät yksinkertaisesti pysy miun naamalla - tai sitten pitäisi hommata jostakin todella tujut tuotteet jotta moiset saisin naamallani pysymään. Lämpö, hikoilu, rasvainen iho, vesihöyryt ym. varmistavat sen, että viimeistään ruokailuun mennessä naama valuu polvissa.


Perusmeikkejä säilytän meikkipussissa; suurin osa perusmeikeistäni on Lumenea, ko. merkiltä löytyy silmämeikinpohjustaja, peiteväri, meikkivoide, puuteri, ripsiväri (Lumenen väriä käytän vain alaripsiin tuomaan väriä) sekä kahden värin nude-luomiväripaletti. Omistan myös Maybelline Fit Me-sarjan meikkivoiteen kahtena kappaleena, mutta miun kasvoilla tämä ei vain pysy. Sekoitan sitä pienenä määränä varsinaiseen perusmeikkivoiteeseeni eli Lumene Natural Coden meikkivoiteeseen.
Varsinainen ripsiväri (pidentävä-tuuheuttava) löytyy yleensä joltain muulta merkiltä, tällä hetkellä Max Factorilta. En tykkää noista kahdesta Max Factorin False Lash Effect-ripsiväristä yhtään, mutta koska olen pihi niin käytän nuo loppuun. Luottoeyelinerini löytyvät taas Maybellinen valikoimista, nestemäinen Liner Express ja tussimaisessa tsydeemissä oleva Master Precise. Arkena käytettäviä huulipunia miulla on kaksi, molemmat ovat Rimmeliltä.

Luomivärejä omistan ihan kiitettävästi, eniten tykkään noista kahdesta Sleek MakeUp:in paletista niiden pigmenttisyyden ja monipuolisuuden vuoksi. Eniten luomiväreistäni tosin on käytössä tuo Lumenen Duo-paletti mikä näkyy oikeassa yläkulmassa. Sen värit ovat helpot, nudeja kun ovat.
Tätä kuvaa katsoessa tulee mieleen, että miun pitäisi todellakin käyttää enemmän värejä meikeissäni.

Noh, semmoinen kokoelma löytyy täältä. En ole tosiaan tämmöistä ennen tehnyt eli en oikein tiedä mitä miun pitäisi kokoelmastani kertoa, mutta kysy ihmeessä jos kysyttävää on :)

2 kommenttia: