maanantai 21. huhtikuuta 2014

Confettis at 4 in the Morning.

Blogi on ollut hieman hiljaisempi taas vaihteeksi. Olen ollut kohtuullisen kiireinen koulun jälkeen, eikä blogille ole oikein ollut aikaa -  ei sen puoleen, ei miulla ole kyllä ollut ihmeemmin mitään bloggailtavaakaan. Nämä kynnet tein viikkoa ennen pääsiäistä ja pääsiäiseksi laitoin kynsille China Glazen Ahoy!-lakan. En ehtinyt koristella kynsiä kun lähdin neljän päivän pääsiäislomalle Vuokatin Katinkultaan äitini, siskoni sekä äitin miehen ja hänen poikansa kanssa.

No mutta, sitten kertoilen vähän näistä tämän postauksen kynsistä.
En ollut aikeissa ostaa yhtäkään OPI:n Gwen Stefani-kokoelman lakkaa, mutta Dollie päätti luopua omasta 4 In The Morning-lakastaan, joten miepä sitten kotiutin sen. Swatcheja tästä lakasta varmasti löytyy enemmän kuin tarpeeksi, joten en kokenut tarvetta kuvata lakkaa yksinään kynsillä. 1-2 kerrosta meni miun lyhyille kynsille. Koristeluita en oikein keksinyt (jälleen kerran kun oli kiire) joten laitoin päälle kerroksen L'Orealin Confettis-lakkaa ja sen jälkeen mattasin kynnet. Miulla on pari suunnitelmaa tälle lakalle, mutta pitää nyt toivoa, että miun aikataulut eivät olisi yhtä kiireisiä kuin tämän viimeisen parin viikon aikana.


Katselin tässä tuolla Vuokatin reissulla otettuja kuvia ja päätin vähän lisäillä kuvia reissusta tähän postaukseen, tai pikemminkin meidän hotellihuoneesta - muuten jäi kuvien ottaminen vähemmälle.

Miun ja siskon makuuhuone.
Olohuonetta.
Parveketta.
Ja toinen puoli.
Saapumispäivän sää ei erityisen kaunista katseltavaa ollut vesisateen vuoksi, mutta onneksi muina päivinä paistoi aurinko.
Olohuonetta/keittiötä. Äiti ja hänen miehensä aloittivatkin samointein ruuanlaiton kun saavuimme. Kaikilla pitkä päivä matkustamista takana.
Iiihana kylpyhuone <3 Saunasta ei ole kuvaa mutta semmoinenkin löytyi :)
Oli kyllä mukavaa vaihtelua ja kunnon pikairroittautuminen arjesta, erityisesti sunnuntain 2,5 tunnin lilluminen kylpylässä/uiminen teki hyvää. Saapumispäivää lukuunottamatta sää oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, yhden päivän taisin melkein kokonaan oleilla valtavalla parvekkeella kirjan kanssa.
Reissussa oli siis mie, miun äiti ja hänen miehensä, äitin miehen poika sekä miun sisko. Siskon kanssa pariin otteeseen katselimme hotellin yöelämää ja hauskaa kieltämättä oli! Karaokea ja muuta kivaa :)

Toivottavasti teillä lukijoillakin on ollut kiva pääsiäinen!

4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja upea hotellihuone :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toi hotellihuoneisto oli kyllä tosi ihana <3

   Poista
 2. Mäkin haluan reissuun jonnekin! :P

  Tyylikkäät kynnet!

  VastaaPoista