maanantai 7. huhtikuuta 2014

Nfu Oh - 63

Aurinko paistaa ja linnut laulaa, eli holo- sekä pastellilakkojen aika on taas koittanut. Omistan tasan yhden kunnollisen hololakan, tässä postauksessa esiintyvän Nfu Oh:n 63. Enempää ei kokoelmiini tule, ellen löydä jostakin Color Clubin Revvvolution-lakkaa. Mutta toistaiseksi, kokoelmassani hololakan virkaa toimittaa tämä 63. Omistan toki lakkoja, missä on hienoinenvienoinen holoefekti (esim. Orlyn Miss Conduct).

Olen varmaan monen mielestä ihan outolintu, koska en oikeastaan pidä hololakoista. Pidin niistä joskus, kun moiset olivat aivan uusi juttu miulle, mutta ajan mittaan kiinnostukseni holoihin on hiipunut. Tämänkin lakan ottaisin mieluusti ilman holoefektiä koska lakan oma väri on vallan söpö!

Ihmettelen monesti sitä, miksi ihmiset väittävät näiden Nfu Oh:n holojen olevan kovin raidoittuvia tai kaljuuntuvia lakkoja, en tiedä onko miulla jotenkin erityisen hyvin käyttäytyvä yksilö vai liittyykö asia vain aluslakkaan. En yleensä käytä tämän alla aluslakkaa ollenkaan ja pärjään 2 kerroksella. Lakka on ollut mukava levittää sekä nopea kuivumaan. Muistelen kyllä joskus lakanneeni tällä siten, että kynsillä on ollut aluslakkaa ja silloin olen saanut sutia jopa 5 kerrosta kynsille tasaisen tuloksen saavuttamiseksi.


Auringossa.

Varjossa.


Onko lukijoissa ns. outolintuja? Löytyykö siun kokoelmista lakkoja joita käytät vain tiettyyn vuodenaikaan tai tietyssä tilanteessa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti