keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Purr-fect nails.

Huh! Mikä härdelliviikko takana! Ja ensi viikko on vielä stressaavampi. Kovaa tahtia olen puskenut koulussa, valmistautunut ensi viikon hääkakkunäyttelyyn harjoitellen kakkuja ja valmistaen viimeisiä koristeita. Päivän päätteeksi olen ollut ihan nuutunut mutta silti on vielä kotiläksynäkin pitänyt koriste-aineksia mukaan ja tehdä kotonakin koristeita. Tällekin vappuviikonlopulle löytyy homma : teen hääkakkuuni lintuparin koristeeksi. Jos haluat erityisesti nähdä mitä teen koulussa, kannattaa seurata miun Instagramia (ladynarcissa_). En aina ehdi tänne blogiin päivittämään mitä milloinkin teen, joten Instagram on helppo ja nopea tapa kertoa kuulumisia. Jostain syystä en ole päässyt kunnolla blogin Facebook-sivulle kirjautumaan/päivittämään asioita kunnolla pitkään aikaan joten sitäkään en voi hyödyntää. Onneksi fb-seuraajille kuitenkin tulevat näkymään Bloglovinin kautta postaukset.

Mutta nyt tämänpäiväisiin kynsiin.

Käytetyt tuotteet:China Glaze - Purr-fect Plum (myös leimaus)
OPI:n Neon Revolution-setin valkoinen lakka.
BM-406
Kultaiset niitit
Seche Vite


Miulta on pyydetty todella monesti kertomaan enempi koulustani, joten olenkin ottanut tavoitteeksi ottaa kuvia ym. mahdollisimman paljon. Nyt keväällä on onneksi paljon miun mieluista hommaa, eli konditoriapuolen juttuja lähinnä. Kakkuja, leivoksia, sokerimassaa, maalaamista, näpertämistä ja muuta kivaa. Eli tässäpä kuvaa yhdestä projektistani:Parin viikon päästä pidämme ns. lasten juhlat minne tulee meidän leipuri-kondiittoriosaston kanssa yhteistyötä tehneen päiväkodin muksuja sekä luokkalaisten sukulaislapsia syömään ja tutkimaan kakkusia. Ensi viikon hääkakkunäyttelyyn oli tarkoitus tulla ns. lasten pöytä mutta totesimme ajatuksen mahdottomaksi toteuttaa koska kaikilla on miljardi muutakin asiaa toteutettavana. On myös varmasti lapsille mukavampaa olla huomion keskipisteenä ja saada ihan iki-omat juhlat joissa saa syödä niin paljon kakkua kuin maha vetää (hillitön määrä sokerihumalaisia vaahtosammuttimia ei tosin omaan korvaan kuulosta erityisen hyvältä).

Nyt jatkan varsinaiseen hääkakkuuni koristuksien valmistusta! Hauskaa Vappua kaikille lukijoille, pitäkäähän järki päässä sen siman kanssa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti