lauantai 5. huhtikuuta 2014

Sinnepäin-kynnet.

Näiden kynsien idea oli kiva - käyttöön auringon uv-valossa väriään vaihtava Ruby Wingin Sweet Rose, siihen jotain pientä koristetta.

Mutta kappaskummaa, käsien tärinäni on taas vaihteeksi niin paha, että sain lakkaa enemmän kynsinauhoille kuin kynsilleni, lakka ei peittänyt millään koska en sitä tärinän vuoksi pystynyt kunnolla levittämään, Seche Vite kutisti lakat ja kaikki meni mönkään. Kun lakkaa siistin kynsinauhoiltani, ne kuivahtivat ihan järkyttävään kuntoon ja kuvat tietysti pahentavat näkymää entisestään. En voisi olla tätä turhautuneempi kynsieni kanssa enää.
Julkaisen kuitenkin kuvan, koska sain positiivista palautetta siitä, että esittelen myös niitä vähemmän onnistuneita tuotoksia.


Kynsillä:
Ruby Wing - Sweet Rose (4krs.)
Lush Laquer - Pink a Doodle Do (pikkurilli ja nimetön, 1krs)
Seche Vite

Tässä linkit hieman parempiin postauksiini käytetyistä lakoista:
Pink a Doodle DoSweet Rose

*Huokaus* Kynsimasista ilmassa, ideat ovat loppuneet - kadonneet kuin tuhka tuuleen. Neuletyöt eivät edisty, joka kevät käy näin. Arvonnan palkinnon sain sentään ajoissa matkaan - olin varma, että unohdan postittaa sen.
Onneksi koulussa asiat kulkevat eteenpäin ja siellä on kivaa. Valmistun todennäköisesti 1.4.2015, eli valmistuminen pitkittyy 4 kuukaudella, mutta tuo ei miuta kyllä haittaa koska saan taas hieman pidempään miettiä mitä teen elämälläni. Valmistumisen pitkittyminen ei ole miun vikani, vaan liittyy jaksojärjestelmäämme.

Toivottavasti teillä lukijoilla on lähtenyt tämä on-off kevät mukavasti käyntiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti