tiistai 8. huhtikuuta 2014

Steady As She Rose

Vaikeuksien kautta voittoon?
Nämä kynnet olivat kyllä yhtä tahtojen taistoa. En tiedä miksi, mutta eilen kynsiä lakatessani OPI:n Steady As She Rose oli erityisen hankala vaikka aiemmin olen pärjännyt 2-3 kerroksella, eilettäin tarvitsin peräti 5 kerrosta! Onneksi lakka kuivui nopeasti eikä kuplittunut vaikka normaalia enemmän pitikin kerrostaa. Koristelu oli jo valmiiksi mietittynä päässäni, nimettömään pari neonpinkkiä niittiä - siistiä, sievää ja simppeliä. Niiteilläkin oli huono päivä, vaikka kuinka niittejä yritin asetella kynnelle ns. oikealle paikalleen, menivät ne juuri tasan minne itse halusivat eivätkä suinkaan sinne minne niitä ohjasin. Okei, niitit sain jotenkuten OK:sti paikalleen, sitten vain mattapäällyslakka päälle - onneksi tämä Flormar ei ole miuta koskaan pettänyt eli kyllä se nytkin toimii..
Pikkurilli mattaantuikin käsittämättömän hyvin, mutta kun mattasin muita kynsiä - pikkurilli päätti halkeilla kuten crackle-lakat! Mmmitäääh?! Muut kynnet jäivätkin sitten puolikiiltäviksi. Päätin jättää homman sikseen ja jatkaa myöhemmin.

Turhautuneena menin nukkumaan ja päätin jatkaa aamulla. Poistin lakat pikkurillistä, keskisormesta sekä etusormesta ja aloittaa alusta. Tänään Steady As She Rose toimi moitteettomasti, kaikkiin 2 kerrosta ja Flormarin mattapäällyslakkaa yksi kerros päälle - tadah! Kynnet onnistuivat suorastaan loistavasti.

Innostuneena odottelin auringon kääntyvän miun parvekkeen suuntaan jotta pääsen sinne kuvaamaan. Kun huomasin ensimmäisten säteiden luikertelevan parvekkeelleni, hyökkäsin kynnet ja kamera ojossa kuvaamaan kynnet.
Ja mitä vielä? Kamera ei halua tallentaa niittien väriä oikein vaikka muut värit ovat kuten pitääkin. Hmpf. Näihin on nyt kuitenkin tyydyttävä. Oikeasti niitit eivät ole tuommoisia violetteja tai violettiin taittavia vaan todellisuudessa väri on todella kirkas purkkapinkki.
Alempi kuva on hieman lähempänä totuutta kuin ylempi.


2 kommenttia:

  1. Oi, tuon vaan niin sievän värinen vaaleanpunainen. Muutenkin ihanat, simppelit kynnet. :)

    VastaaPoista