lauantai 31. toukokuuta 2014

Kun kynsihöperö laatikoston sai.

"Minähän en koskaan hommaa mitään laatikostoa tai hyllyä lakoilleni, aivan hyvin menee nykyisessä kenkälaatikkosäilytyssysteemissä!"
"Okei, onhan nää aika kivat tässä kirjahyllyssä tälleen esillä.."
"Ok, onhan nää aika näppärät täällä laatikostossa tälleen.. vielä kun äitin kivat silikoniset pöytäliinatkin alustaksi/liukuesteeksi löytyi.. Ilmainenkin oli kun äitiltä jäänyt ylimääräiseksi ja aika siistin näköinenkin on."

Minähän en koskaan joudu syömään sanojani. En ikinä *mumsmums*

Tulin eilen äitini luo kesäksi asustelemaan Rovaniemelle (Iisalmesta en saanut kesätöitä, täällä aina varma kesätyöpaikka). Tässä on pientä pulmaa minne kaikki tavarani tupellan, mutta onneksi äitini on hamsteri joka keräilee ja säästää kaiken ylimääräisen - jos sitä joskus vaikka tarvitsisi. Pakko myöntää, että joskus tämä harrastus on ihan hyvä juttu. Tänään hoksasimme, että voin yöpöydäksi ottaa olohuoneeseen (nukun siis olohuoneessa) vanhan ylimääräisen laatikoston mitä äitini ei juuri nyt tarvitse, mökillensä on aikonut tämän viedä. Saan laatikostoon vaikka vaatteitani tms. No koska kynsilakat olivat ikävästi muuton ajaksi pakattu pariin kangaslaukkuun, niille piti keksiä joku käytännöllisempi säilytyspaikka - otin siis tämän äitini laatikoston kynsilakoille käyttöön. Menin etsimään froteepyyhkeitä tai muuta pehmuketta lakoille, etteivät kolise pitkin laatikoita, mutta löysinkin äitini kivat harmaat silikoniset pöytäliinat. Pöytäliinoille siis löytyi huomattavasti parempaa käyttöä kuin kerätä pölyä liinavaatekaapissa, äitini muutenkin inhoaa näitä kun kaiken roskan ja lian keräävät pöydällä ollessaan.
Koska miulla tuli ihan hirmuinen inspiraatio kirjoittaa blogiin jotakin, ihan mitä tahansa (vieroitusoireita bloggaamisesta) niin päätin sitten höpötellä teille tästä uudesta  kynsilakkasäilytyssysteemistäni.

Projekti aluillaan.

Pöytäliinan uusi elämä.

Ylimmässä laatikossa majailevat nyt OPI:t, sekä käyttämättömät swatch-tikut (eivät tosin ole kuvassa).

Toiseksi ylimmässä laatikossa on China Glazet, Orlyt sekä indie-lakkani. Samoin kuin myös lakatut swatch-tikut.
Toiseksi alimmassa laatikossa on Color Clubit sekä sekalaiset lakat, myös alus- ja päällyslakat sekä hoitotuotteet (öljyt ym.)
Alimpaan laatikkoon varmaan laitan koristelujutut sekä muut välineet, toistaiseksi ne majailevat muovilaatikossa sängyn alla. Tai sitten laitan sinne ei-päivittäisessä-käytössä olevia meikkejäni.

Semmoista tänään! Maanantaina aloitan työt, jänskättää kun kohde minne menen, on miulle aivan tuntematon. Mutta ehkäpä se siitä lähtee sujumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti