torstai 19. kesäkuuta 2014

Keskikesän juhla.

Vaikka sää on kuin mikäkin Bridezilla, päätin tehdä oikein juhannuskynnet. Tupelsin kynsiä monta tuntia, mutta kun mikään ei tuntunut hyvältä, päätin lakata uudella OPI:n Love.Angel.Music.Baby-lakalla minkä ystäväni H miulle osti jostain syystä.
Lakkahan on mitä täydellisin : ihana vaalea kulta, juuri semmoinen mikä kokoelmastani on puuttunut jo pitkään, kuivuu nopeasti ja vaatii vain kaksi kerrosta. Täydellinen!
Koska lakka itsessään on kovin kaunis, en halunnut sitä liiallisilla koristeluilla lähteä peittämään mutta jotakin näyttävää halusin silti kynsilleni. Tutkin tarvikelaatikkoani pitkääääään ja lopulta päädyin näihin pitsidecaleihin. Melko peittäväthän nämä ovat, mutteivät silti peitä itse lakan kauneutta.
Päällyslakkana toimi Flormarin Matifying Top Coat.


Seuraava osio koskee miun meneillään olevaa testiä Tosi Kuiva-antiperspirantin käytöstä yltiöhikoileville käsilleni, eli jos aihe ei kiinnosta, suosittelen lopettamaan lukemisen tähän.

Kuten kerroin aiemmassa postauksessani, otin käyttöön jäätävästi hikoileville käsilleni Tosi Kuiva-antiperspirantin. Olen tätä nyt muutamana iltana pistänyt käsilleni ja ajattelin kertoilla muutamia mielipiteitä näiden päivien perusteella:
Ensimmäisenä iltana laitoin tätä kosteuspyyhkeellä käsiini, ei mikään varsinainen älynväläys koska ainehan kuivatti miun kynsinauhat pahemmiksi kuin mitä Saharan aavikko on koskaan ollut. Pesin käteni, rasvasin kynsinauhat ja kokeilin uudelleen, nyt tosin suoraan itse pullosta. Parempi tekniikka, sain tökötin juuri sinne minne pitikin ilman väärien paikkojen kuivumista. Nukuin yön yli ja aamulla pesin käteni kuten ohjeessa neuvottiin. Tosin jo illalla huomasin, että kädet eivät hionneet samalla tavalla kuin aina ennen, vaan tuntuivat jopa ihan normaaleilta!
Seuraavana päivänä menin töihin normaalisti ja mm. vessoja pestessäni käytin kumihanskoja. Yleensä hanskat kädessä miun kädet hikoaa niin paljon, että jo viiden minuutin jälkeen kun ne otan pois, hikeä valuu todella reippaasti pitkin käsiä, kuin olisin ne jossakin juuri uittanut. Namnam.
Noh, nyt tätä ongelmaa ei ollut. Hämmennyin todella - toimiiko tämä aine oikeasti? Parin tunnin töissäolon jälkeen käsien hikoilu alkoi taas olla sitä miulle "normaalia" eli todella runsasta. Mutta ette arvaakkaan kuinka onnellinen olin jo noista parista hiettömästä tunnista!
Illasta menin suihkuun ja suihkun jälkeen ajattelin kokeilla levittää antiperspiranttia myös kainaloihin. Kuivasin kainalot kuten ohjeessa oli neuvottu ja voi sitä tuskaa! En hoksinut kohtaa, jossa sanottiin, että antiperspiranttia ei kannata levittää juuri karvojen ajelun jälkeen. Kipu oli ihan hirvittävä! Päätin samointein, että kainaloni jätän tältä aineelta rauhaan - hikoilu kun on ongelma vain käsissäni ja jaloissani.
Olen huomannut hikoilun vähentyneen, en totta puhuakseni uskonut, että tämä aine oikeasti toimisi - etenkään näin pian! Plussaa annan nopeasta kuivumisnopeudesta, mutta miinusta ehdottomasti kamalasta hajusta. Tuote on hajustamaton, mutta sen ominaistuoksu vaatii kyllä totuttelua. Testi jatkukoon, toivottavasti tulokset vain paranevat!

4 kommenttia: