sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Tosi Kuiva.

Tässä postauksessa esitellyt tuotteet on saatu She Social-bloggariyhteisön (Reddville) kautta. En saa postauksen tekemisestä rahaa tai muitakaan etuja, enkä hyödy myöskään siitä, että klikkailet linkkejä tms.

En tiedä kuka olisi parempi testaaja Absolut Torr-tuotteille, kuin allekirjoittanut. Olen aiemminkin kertonut kärsiväni erityisesti käsien liikahikoilusta ja ette uskokaan kuinka leveä hymy miun kasvoille levisi kun näin nämä tuotteet! Voisivatko nämä Tosi Kuiva-tuotteet tuoda helpotusta tähän miun vaivaan? Toivottavasti!
Testipakettihan siis sisältää Reddville-tamponipaketin, 35ml:n kokoisen Tosi Kuiva dab-on antiperspirantin, 10 kpl Tosi Kuiva wipes-kosteuspyyhkeitä sekä esitteen missä on vinkkejä hikoilua vastaan.
Tosi Kuiva lupailee olevansa erittäin tehokas antiperspirantti, joka ehkäisee hikoilua ja epämiellyttävää hajua jopa 7 päivän ajan. Tuotteiden pitäisi myöskin vähentää myöskin liikahikoilua (hyperhidroosi). Tämäpä onkin mielenkiintoista nähdä toimiiko tuote oikeasti hyvin, vai jäävätkö puheet vain tyhjiksi lupauksiksi. Tietysti tälläisten tuotteiden vaikutus on vain väliaikainen, mutta mikäli tuotteet todella toimivat, voisin kuvitella ostavani niitä.
Esitteessä on ohjeet tuotteiden käyttöön ja nämä sopivat myös ns. normaalisti hikoilevalle yhtälailla kuin reilumminkin hikoilevalle, tuotteiden tehoon vaikuttaa se, kuinka usein tuotteita käyttää. Esim. miun tapauksessa alussa tuotteita kuuluisi käyttää useampana päivänä peräkkäin ja pikkuhiljaa sitten etsiä se oikea käyttöväli.
Olen tosiaan aloittanut työt 2.6. Ajattelin, että nytpä pääsen bloggaamaan ym. ahkerasti, mutta kuinkas kävikään, miun käsistä lähti nahka! Syytä en tiedä, mutta varmasti stressillä, pesuaineilla, suojahanskoilla ja erilaisella fyysisellä rasituksella iholle kuin mihin olen tottunut, on merkitystä. Nyt kädet alkavat taas kutakuinkin olla normaalissa kunnossa ja pääsen vihdoin testaamaan nämä tuotteet joiden pitäisi vähentää hikoilua niin kainaloissa, käsissä kuin jaloissakin.

Ajattelin mahd. usein kertoilla testin etenemisestä niin kauan kuin tuotteet miulla kestävät, sekä teen vielä lopputuleman tuotteista niiden loputtua :) Toivon todella, että näistä on miulle apua koska viimeksi lääkärin luo astellessani sain kuulla olevani typerä ja luulosairas, eikä hikoilu ole ongelma kenellekkään.

Tässä vielä parit kuvat itse tuotteista:


Ja jottei vain tämä ilo jäisi bloggarin yksinoikeudeksi, myös teille lukijoille on kiva pieni tarjous! :) Mikäli kiinnostuit näistä Tosi Kuiva-tuotteista, voit tilata niitä Apteekkituotteet-verkkokaupasta postikuluitta 30.6.2014 asti koodilla TOSIKUIVA. Kampanjakoodi syötetään kassalla tilauksen yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti