keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Hämmentävää kauneutta.

Ostin tuossa pari päivää sitten Rovaniemen Vintikki-kirpputorilta max. testatun OPIn The Show Must Go On-lakan. Lakka on ollut hankintalistallani pitkään, mutta koska en ole ihan varsinaisesti kokenut sitä must-have lakaksi niin en ole aiemmin tätä hankkinut mutta nyt kun tälle upeudelle oli laitettu hintaa vaivainen euro (!!!) en voinut olla ostamatta tätä.
Lakka pääsi lähes heti kynsille ja.. oh. Miten tämän kauneuden pukisi sanoiksi. Miuhun tämän kaikki värivivahteet, monipuolisuus.. kaikki vain toimii. Harvoin lakkaa on vaikea kuvailla mutta tämän ihanuuden kuvailu on kerrassaan mahdotonta.
Kynsillä lakkaa on kaksi ohutta kerrosta, tämä kuivui todella nopeasti, koostumus ja levittyvyys oli myöskin erittäin miellyttävä.

Ensimmäinen kuva on otettu suorassa aurigonvalossa - tästä lookista en hirmuisesti innostu, mutta katsokaapas seuraavaa kuvaa joka on otettu varjossa! Woah!Käsien asentoa tai valoa muuttaessa löytyy taas aivan uusia värivalikoimia.

Upea. Kerrassaan <3

2 kommenttia:

 1. Euro?? Siis YKSI (1) euro???
  Ohhoh... Lakka on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, yksi (1) euro! :D Mikä tuuri !!! Ja tietysti olen syynännyt lakan moneen kertaan läpi, että on aito enkä kyllä ole mitään epäilyttävää löytänyt - kerrankin onnistaa :D
   Tämä on kyllä kaunis <3

   Poista