perjantai 11. heinäkuuta 2014

Vanilla Sorbet

Ostin fb:n Kynsikoristelut-ryhmän innostamana Seppälän Vanilla Sorbet-nimisen lakan. Lakkahan on siis valkoinen, jossa on neonvärisiä glittereitä. Muistuttaa hyvin paljon indie-lakkoja. Yksinään en usko tämän peittävän kovin hyvin, siksi laitoinkin 1 kerroksen Gina Tricotin valkoista lakkaa alle.
Tämä on todella ihana lakka, harmi kyllä kuvassa lakan värit jäävät aika vaisuiksi, liian pastellisiksi vaikka ovatkin todella neonvärisiä.Lakka sinänsä on positiivinen yllätys (hintakin vain vaivaiset 3,95€) mutta suti oli jotakin aivan käsittämätöntä. Agh, kuinka sudista saadaan niin iso, ettei se meinaa mahtua pulloon takaisin?! Esimerkiksi Essien ja OPI:n leveät siveltimet ovat kynsilleni juuri sopivia, mutta tämän lakan suti meni todella överiksi. Tässä kuvassa kynnet juuri lakkaamisen jälkeen. En yleensä saa mitään lakkaa noin pahasti sudittua yli kynsien, mutta tätä sutia en saanut tuon paremmin sopimaan kynsilleni.

Päällyslakkana toimii Flormar Matifying Top Coat. Kovasti suunnittelin koristelujakin, mutten oikein keksinyt mitään. Eli jos jotain kivaa saan kehiteltyä, näette ne myöhemmin ;)

2 kommenttia: