tiistai 19. elokuuta 2014

Kuvaamisen sietämätön vaikeus.

"Nooonih, nyt onnistu!" Ei, ei ja vielä kerran ei. Ei onnistu. Värit vääristää, kuva heilahti, käsi liikahti, leimaukset näyttää sutulta, efektilakka vaihtoi liian nopeasti väriä, kaikki meni pieleen.
Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. Harmittaa toden teolla koska mielestäni nämä kynnet onnistuivat oikein hyvin ja ongelmitta.
OPI:n Big Apple Red näyttää kuvassa liian oranssisävyiseltä ainakin miun ruudulla vaikka on täydellinen klassinen punainen. Ruby Wingin (valitettavasti en muista sävyn nimeä) uv-valossa väriä vaihtava tuoksulakka leimauksineen taas näyttää todella mitäänsanomattomalta, vaikka todellisuudessa oli oikein kaunis glitterihanuus. OPI sekä Ruby Wing ovat kaverini, lakkailin hänen luonaan kynnet kun menin hänen luokseen koulun jälkeen.

"Noh, menkööt tällä kuvalla sitten kerta parempaakaan ei ole tulossa. Pienennän kuvan ja laitan vesileiman.."

*Virhe. Ei voida tallentaa*

"Aha."

Tunti koneen kanssa tappelua minkä jälkeen sain vihdoin kuvan koon kohdilleen sekä vesileiman paikalleen.
Harmittaa kyllä toden teolla kun tuo Ruby Wing näyttää niiiiin laimealta tuossa kuvassa, vaikka onkin todellisuudessa todella kaunis kultainen glitter.

6 kommenttia:

 1. Tekniikka on kyllä monien harmaiden hiusten aiheuttaja. Itse opin viime viikolla, että kamerani asetukset ovat olleet aivan täysin päin persettä ja eilen heräsi kauhistuttava epäilys myös siitä, että näytön väriasetukset on pielessä. Miks hyvien kuvien tekemisen pitää olla niin monimutkasta? ;_;
  Mun mielestä tuo sun kuva näyttää kuitenkin ihan hyvältä, vaikka oikeisiin lakkasävyihin en osaa ottaa kantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan katsomalla mennä katsomaan siun kuvia, että onkos ne sitten jotenkin erityisen hassun värisiä tms. mutta miusta ne näyttää todella hyviltä, eli älä nyt kovin panikoi :D
   Mutta tuo on totta, miksi sen pitää olla niin pirskatin vaikeaa?!
   Kiva kuulla, että ei se nyt niiiiin pyllyllään ole mitä itestä tuntuu ^^

   Poista
 2. Tosi kauniit kynnet ja hyvät väriyhdistelmät:)

  VastaaPoista
 3. Allekirjotan tän merkinnän täysin, joskus meinaa into laantua kun saa aikaseks vaan kakkoja kuvia.

  VastaaPoista