perjantai 15. elokuuta 2014

Parit kynnet.

Ohops! Useamman viikon postaustauko tullut ihan huomaamatta! En toki teitä ole unohtanut, tekemistä vain on ollut niin paljon, ettei blogille ole jäänyt nyt kunnolla aikaa.

Tässä ajassa olen lakkaillut kahdet esittelykelpoiset kynnet, molemmat ajattelin samaan postaukseen tuikata.
Ensimmäiset muistin Instagramissa esitellä, toiset eivät ole vielä päivänvaloa nähneet.

Ensimmäisissä kynsissä käytin OPI:n Casino Royalea sekä leimauksissa China Glazen Passionia. Leimaukset Bundle Monsterin laatasta BM-415.


Toisissa kynsissä edustettuna oli China Glazen Below Deck sekä OPI:n Silent Stars Go By. Leimauksessa Konadin valkoinen ja laattana BM-201


Mitäs miulle muuta kuuluu?
Iisalmeen olen palannut Rovaniemeltä ja hissuksiin tavarat etsivät paikkaansa (olen maailman hitain purkamaan tavarat muuton jäljiltä).
Koulu alkoi viime keskiviikkona eli 13.8, viimeinen vuosi leipuri-kondiittorikoulussa käynnistyi samalla. Lomaa pidin viikon ennen koulun alkua, viimeisinä lomapäivinä sain viettää aikaa rakkaan ystäväni kanssa kun hän tuli Oulusta vierailemaan luokseni.
Ensimmäinen viikkoni oli huikaisevan pitkä - jopa yhden päivän! Ei turhan rankka koulun aloitus, eh? Ensi viikolla koulu sitten starttaakin kunnolla ja pitää palailla kunnolla arkirutiineihin. Lukujärjestyskin näyttää ihan hyvältä, kaksi päivää leipomon puolella, yksi ilmeisesti ruuanlaitossa ja kaksi työpaikalla työssäoppimishommissa.

Ylläoleva kuva ystäväni hiuksista, saimme idean värjäillä hänen latvansa Directionsin Coronation Pinkillä joka löytyi miun laatikoista muuttaessa. Lopputulos oli ihana My Little Pony-hattara <3

Semmoista täällä, kuinkas siellä? :)

2 kommenttia: