tiistai 9. syyskuuta 2014

Kaikki tunteet ilosta suruun.

Viime viikolla sain todellakin tuntea todennäköisesti kaiken mahdollisen mitä ihminen voi tuntea. Oli iloa, surua, helpotusta, stressiä, kaikkea kaiken mahdollisen ja mahdottoman väliltä.
Syy tähän tunneskaalaan on vallan ymmärrettävä; rakkaan ihmisen saatteleminen viimeiselle matkalleen, seuraavana päivänä tuttavan häät.
Viikko meni valmistaessa leipomuksia loppuviikkoa varten, lähes 100 rikottua kananmunaa, yhteensä 14 täytettyä ja koristeltua kakkua, 20 sokerimassakukkaa helmillä, hohteella sekä ilman, 10 litraa vispikermaa ja paljon, paljon muuta.
Alla pintaraapaisu viime viikostani, valitettavasti hääkakusta miulla ei ainakaan vielä ole kunnon kuvia (olin niin kiireinen keittiön puolella, etten ehtinyt ottaa kuvia kuin kännykkäkameralla). Mikäli jossakin vaiheessa saan parempia kuvia, julkaisen niitä myöhemmin.
Hääkakun kanssa kävi itseasiassa melkoinen katastrofi (tottakai, onhan kyseessä hääkakku) ; jouduin kuorruttamaan kakun kahdesti sokerimassalla, ensimmäisellä kerralla kun sokerimassa suli täysin nesteeksi?! Epäilen tämän johtuneen jääkaapista, koska toisessa jääkaapissa olleet lisäkakut säilyivät normaaleina. Aikaa ei enää hirveästi ollut ja kakku valmistui nipinnapin varttia ennen kuin se piti viedä hääparin leikattavaksi.Edit: Parempi kuva kakusta :)


Vaikka leipuri-kondiittorin ammatti tuntuu välillä kovin stressaavalta ja raskaalta, tiedän silti löytäneeni oman alani. Paljon on vielä harjoiteltavaa, mutta tämä on sitä mitä haluan tehdä niin kauan kuin mahdollista.

Hautajaislookista tuli otettua kuva onneksi ennen kyyneliä, aikalailla samalla yhtä värikkäällä tyylillä menin häissäkin.
Hiukset tuli kerrankin laitettua jotenkin, kiitos siskoni. Illalla hän letitti hiukseni kahdelle ranskanletille ja aamulla laittoi hiukset vielä kaikenmaailman tököteillä kuntoon.Neule - Second handia, lienee äitini tai mummoni vanha
Mekko - H&M
Laukku - Seppälä
Kengät - Line Collection

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti