keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Itsensä toistoa, vahingossa.

Miitistä mukaan tarttunut Orlyn Mysterious jutteli miulle kovasti miitin jälkeen. Pohdin, haluanko pitää ko. lakkaa, olihan se vähän hassun värinen pullossa. Päätin lakata tikulle kokeeksi, pitäisinkö siitä.
Ensimmäisen kerroksen jälkeen olin myyty. Tämä oli pakko saada omille kynsille hetijustnyt. Eli kyllä, ihastuin todella. Miun kynsille riitti kaksi ohutta kerrosta ja lakka kuivui ennen kuin ehdin edes pohtia pikakuivattavan levitystä. Kaunis, shimmerinen tumma burgundy.
Tämän kaveriksi pääsi Color Clubin Marina, kultainen hiekkalakka. Tämä oli oikein kiva saada, kultaista hiekkalakkaa miulta ei vielä löytynytkään ja olin pohtinut moisen hankkimista.


Koristeluiksi laitoin kultaiset palloniitit, keskisormi leimattu MoYoun Explorer 22-laatalla, China Glazen Passionilla.

Kun tein näitä kynsiä, ajattelin kokeilevani jotakin itselleni uutta tyyliä. Hahhaha. Nämä kuuluvat puhtaasti tuvalakkaus-kategoriaani kun nyt valmiita kynsiä katson.
Yleensä vain olen toteuttanut tämmöiset kynnet OPI:n Pepe's Purple Passionilla sekä China Glazen Passionilla. No, nytpä tiedän, että miulla on muitakin turvalakkauksiin sopivia lakkoja kuin edellä mainitut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti