maanantai 6. lokakuuta 2014

Kuopion kynsimiitti vol. 4

Viime lauantaina oli järjestyksessään neljäs Kuopiossa järjestetty kynsiharrastajien tapaaminen eli miitti. Mie olen ollut kahdessa ensimmäisessä miitissä, kolmanteen en päässyt mutta olinpa tosissaan iloinen kun pääsin tähän neljänteen! Tykkään hirmuisesti näistä tapaamisista, ihania ihmisiä ja pääsee höperehtimään rauhassa kynsijutuista muiden harrastajien kanssa.

Aloitimme miitin Kuopion Matkus-kauppakeskuksen Make Up Storella, tämä on jo jonkinlainen perinne ja toivottavasti saamme jatkossakin kokoontua MUS:illa. Tämä kerta oli erityinen, perinteisten naposteltavien ja juotavan lisäksi meille oli pieni tehtävä: Saimme lakata ja koristella swatch-tikulle juuri semmoisen kynnen kuin halusimme - koko MUS:in valikoima tietysti käytössä. Itse valikoin (ylläripylläri) pohjaksi pinkin lakan ja koristeluiksi päätyi tämän syksyn uutuuksista isoja niittejä, kristalleja, irtoglitteriä ja pikkuruisia hopeita microhelmiä.

Meidän tekemät kynnet.
Oma väkerrykseni MUS:ille.

MUS:ilta siirryimme Milban luo, missä jatkui miitin toinen osuus, eli perinteinen kirppistely/lakkavaihto, pienimuotoiset esittelyt kaikista, miitin sponsoreiden lähettämien tuotteiden jako ja yleinen kynsihöperehtiminen hyvän ruuan kera.

Kuva: Milba
Kuva: Milba
Kuva: Milba
Kynsien lakkauksessa piti näkyä musiikki. Kuva on vähän epätarkka mutta kaikilla kuitenkin musiikki oli kynsissä selkeästi esillä :)
Tässä vielä osallistujien blogit (jos semmoinen löytyi):

Milba
Eve
Niniane
Masa
Mimosa
Lady Narcissa
Tuikku
Alotoffun

Kaikenkaikkiaan oli oikein kivaa ja toivottavasti tavataan taas pikkujouluissa ! <3

2 kommenttia: