maanantai 6. lokakuuta 2014

Kuopion Kynsimiitti vol. 4.2

Edellisessä postauksessa oli yleiskatsaus miittiin, tässä on toinen osa jossa näkyy mitä saimme sponsoreilta, omat ostokseni sekä miittikynnet :)

Aloitetaan niillä miittikynsillä jotka olivat seuraavanlaiset:

Teemanamme oli tosiaan musiikki ja sen piti näkyä kynsissäkin. Itse sain inspiraation näihin siitä, kun hoksasin oman musiikkimakuni olevan todella värikäs - eli kynsistäkin piti saada värikkäät. Väriä näihin tuovat OPI:n Sheer Tints-lakat sekä Seppälän Vanilla Sorbet, sekä aikoinaan Adeninalta tilatut kynsiniitit.

Kynsillä:
-OPI - Neon Revolution-setin White
-Seppälä Vanilla Sorbet (keskisormi ja peukalo)
-OPI - Sheer Tints-minilakat (nimetön)
-Konad Pearl Black (nimetön, leimaus)
-BM-411
-Neon niitit
-Seche Vite

Sitten siirrytään niihin sponsorituotteisiin :)

Make Up Storelta sain seuraavanlaiset tuotteet (pahoittelen hämärää kuvaa):Eli miittipussista löytyi tuollaisia tämän syksyn uusia neon niittejä, joita voi käyttää kynsille sekä vaikkapa meikkiin. Hopean väriset niitit ostin paikanpäällä kun ihastuin niihin ikihyviksi. Kynsilakka on shimmer-koostumuksellinen Elisabeth. U-P-E-A huulikiilto kantaa nimeä Atomic, tämä on hauska koska korkissa on led-valo! Värikin on mitä upein sinertävän-violettinen duochrome. Sininen luomiväri on nimeltään Leonardo ja glitter-eyeliner Lux, tätä eyelineriä voi myös hyödyntää kynsiin koristelussa. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä irtoglitteri Courageous joka on myöskin useampaan käyttötarkoitukseen sopiva tuote.
Näiden lisäksi saimme MUS:in viinilasin! <3 Tästä olen erityisen iloinen, koska tuossa lasissa on kirjain M ja oma etunimeni alkaa sillä kirjaimella, eli miulla on ihan iki oma viinilasi! Whee :D

Muilta sponsoreilta tulikin sitten tuotteita laidasta laitaan! Esimerkiksi Laveran hoitotuotteista olen todella innoissani, kyseisiä tuotteita on niin paljon kehuttu.
Vastaavasti muutamat saaduista tuotteista tiedän itselleni ylimääräisiksi, mutta ajattelin ilahduttaa teitä lukijoita pienellä arvonnalla, koska haluan tuotteiden kuitenkin päätyvän käyttöön enkä omaan laatikkooni pölyttymään :) Pysykää siis kuulolla!
Kaikenkaikkiaan saimme todella paljon mielenkiintoista tavaraa joiden testailua odotan innolla :)


Sitten ne omat ostokseni kirppisosiolta, osa on myöskin vaihdettu toisten kanssa eli raha ei ole kaikkien lakkojen osalta vaihtanut omistajaa.


Vasemmalta lähtien ylärivi: OPI:lta kaikki lakat, eli Zom-body To Love, Fly, Chasing Rainbows, Lights of Emerald City
Vasemmalta alarivi: Make Up Mom 123 & Girly Bits - Jini Goes Indie!, OPI: NLE122 (eli?), Excuse Moi! ja If You Moust You Moust, Essence - Mrs. And Mr. Glitter, Color Club - Marina sekä Orly - Fowl Play

4 kommenttia: