tiistai 7. lokakuuta 2014

Make Up Store - Atomic

Make Up Storen miittipussukassa oli tosiaan tämä ihanainen Atomic-huulikiilto. Odotin innolla tämän testaamista! Kunnon postausta en nyt pystynyt tekemään kun on jo niin pimeää, mutta yhden kutakuinkin onnistuneen kasvokuvan sain kun olin sutinut Atomicia huulilleni mustan kajalin päälle.
Harmi kyllä tuossakaan muu meikki ei oikein erotu, silmillä oli vaaleanpunaista yhdistettynä Make Up Storelta saamaani Leonardo-nimiseen luomiväriin.

Atomicin kanssa oli hauska leikkiä, kokeilin sitä huulirasvan kanssa sekä tummempisävyisen huulipunan kanssa. Kuvassa siis kolmas kokeiluni eli Atomic + musta kajali. Atomic antoi kivaa sinertävää blingiä huulille, toimi etenkin verenpunaisen huulipunan kanssa yllättävän hyvin. Huulirasvan ja Atomicin kanssa näytin välillä sille, kuin olisin ollut paleltumassa :DJokapäiväiseen käyttöön tämä on omaan tyyliini liian rohkea, mutta miksi ei jonkun sopivan huulipunan kanssa yhdistettynä olisi ihan toimivakin tapaus. Omat huuleni ovat liian uurteiset tälle huulikiillolle yksinään, jopa pohjustajan kanssa eli kiilto pakkautuu huulieni uurteisiin vähän turhan tehokkaasti. Mutta ainakin pikaisen kokeilun perusteella huulipunan kanssa tämä toimii oikein hyvin. Toivon, että miulla on aikaa tehdä tästä vielä kunnollinen postaus sisältäen swatchit kämmenselälle sekä erilaisten pohjien kanssa huulilla :)

4 kommenttia:

  1. Oi, Atomic! On se vaan ihana ^^ Vähän rohkea arkikäyttöön mullakin, mutta kyyyyyllä mä ajattelin repäistä Halloweenina tämän kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, halloweenmeikkiin tää on kyllä ehdottomasti omiansa! On tämä vaan niin nätti :)

      Poista