lauantai 6. joulukuuta 2014

Kynnet itsenäisyyspäivälle.

Aamulla herätessäni sain seuraavanlaisen idean päähäni: Siivoan nopeasti ja sitten teen itsenäisyyspäivä-kynnet, kun inspiraatiota kynsien laittoon pitkästä aikaa on. 

Aluksi valikoin kokoelmastani valkoisen lisäksi montaa eri sinistä niin leimaukseen kuin lakkaukseen, oli strasseja sekä helmiä sekä monta eri leimauskuviota. Jopa kaksi erilaista päällyslakkaa. Aloin tupertamaan kynsiä innoissani mutta kynsien edetessä alkoi ahdistaa, lopputulos kun oli kovin sekava. Kaunis, mutta ei se mieleeni Suomea tuonut.

Pysähdyin ja mietin, sain inspiraationi sinisestä ja valkoisesta - yksinkertaisen kauniista Suomen lipusta. Miksi kuitenkin pöydälläni on valtava kasa vaikka minkämoista härpätintä ja värejä vaikka muille jakaa?
Puhdistin kynnet ja aloitin alusta, tosin tällä kertaa huomattavasti yksinkertaisemmin. Nyt kuvia katsoessa OPI:n ISYSWSW on liian tumma verrattaen lippuun, mutta toisaalta se Top Saharan kanssa tuo mieleeni öisen tähtitaivaan mikä on vieläkin miulle asia jota jään iltaisin katselemaan. Valkoisen päällä Sahara tekee kauniin lumihanki-efektin.

Käytetyt tuotteet:
OPI - I Saw.. You Saw.. We Saw.. Warsaw (leimaus & kynnet)
Gina Tricot - White
Dance Legend - Top Sahara
BM - 406
Kuva
Ja valmiit kynnet:

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille lukijoille ! <3

ps. Kuinka moni aikoo katsoa puvut? Itse tulen varmasti perinteitä kunnioittaen lukkiutumaan television ääreen pukuja katselemaan.

4 kommenttia:

 1. Kauniit! Minulla on kynnet vielä laittamatta, ehkäpä pitää alkaa puuhastella, että ehtii ennen pukuloiston tutkailua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :D

   Poista
 2. Onpa kauniit kynnet, pinta on ihanan huurteinen! :)

  VastaaPoista