torstai 4. joulukuuta 2014

Pitkästä aikaa.Nyt on pakko myöntää, että blogihiljaisuus on ollut osittain vahinko, osittain tarkoituksellista. Tänä talvena (jos nyt ulos katsoessa voi talvesta puhua) kaikki harrastukseni ovat kokeneet jonkinmoisen välikuoleman, niin kynsien lakkaus, bloggaus, kutominen kuin kirjoittaminenkin. Kouluni on alkanut syödä aikaani ja voimiani siinä määrin, että kotiin tulessa istahdan alas ja yhtäkkiä kello onkin sen verran, että pitää mennä nukkumaan. Olen nykyään normaalin opiskelijan lisäksi NY-yrittäjä eli normaalien koulutöiden lisäksi teen myyntiin ja tilauksiin erilaisia leipomo- sekä konditoriapuolen tuotteita. Nyt joulun lähestyessä olen tehnyt piparkakkutaloja sekä erilaisia pipareita. Kaikki tietysti käsin koristellen, kohtuullisen hidasta touhua ja siksi koulupäiväni venyvät aiemman klo 8-14 sijasta 7.30-17.00 mittaisiin päiviin.
Yritykseni facebook-sivut voit käydä vilkaisemassa *täältä*
Lisään kuvia tekemistäni juttusista omalle instagram-tililleni, eli sieltä näkee myöskin mitä mie oikein koulussa näpertelen :)

Tässä tätä kirjoittaessani oli erittäin vakaa tarkoitus kirjoittaa viime lauantain Make Up Storessa järjestetystä VIP-hetkestä, mutta meinasin nukahtaa pystyyn joten taidan jättää tämän projektin huomiselle kun on vapaapäivä, palaan asiaan siis huomenissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti