perjantai 5. joulukuuta 2014

VIP-hetki Kuopion Make Up Storella 29.11

Näin heti alkuun kiitokset ihanaiselle Piialle, MUS:illa on aina niin ihana käydä ja päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin ja muutoinkin höperehtimään samanhenkisten ihmisten kanssa!
Kuvia voitte käydä katsomassa myös Make Up Store Kuopion fb-sivuilta, täältä :)

Tällä kertaa meille oli järjestetty tuote-esittelyjen lisäksi pieni käsi-spa sekä kynsistudio. Spassa saimme ensiksi kuoria kädet herrrrrrkullisen tuoksuisilla kuorintatuotteilla (oikeasti, tuoksu oli niin ihana, että olisi tehnyt mieli maistaa), kuorinnan jälkeen valitsimme parin ja teimme pienen käsihieronnan parillemme ihania hoitotuotteita käyttäen.


Pienen spa-hetken jälkeen koristelimme Make Up Storen tuotteita käyttäen omat mallikyntemme. Mie niin rakastan tätä osuutta kun pääsee testailemaan tuotteita ihan käytännössä!Ja alla valmiit kynnet.

Lisäksi meillä oli pientä naposteltavaa sekä arvonta. MUS arpoi osallistujien kesken Konjac-puhdistussienen sekä kaksi meikkilaukkua.
Piia oli kerännyt miuta ajatellen ihanan lahjapussukan, missä oli vaikka mitä kivaa, erityisesti ihastuin tuohon osittain läpinäkyvään meikki/iltalaukkuun <3 Oheisessa kuvassa MUS:in lahjapussin sisällön lisäksi kaksi syntymäpäivälahjaksi saamaani kirjaa.
Meikkilaukun lisäksi sain kaksi kynsilakkaa, punaista irtoglitteriä jota voi käyttää niin kynsissä kuin meikissäkin sekä kauniita koristetimantteja, joita myöskin niin ikään voi hyödyntää kynsissä sekä meikissäkin. Kirsikkana kakun päällä oli toinen M-logolla varustettu viinilasi sekä tyylikäs kestokassi.


Todella mukavaa oli, toivottavasti muutkin osallistujat pitivät VIP-tuokiosta yhtä paljon kuin allekirjoittanut :)

Kaikki ihanaiset osallistujat !

2 kommenttia:

  1. Taisinkin nähdä teidät kun satuttiinkin juuri käymään Matkuksessa tuona päivänä=) Paljon oli tutun näköistä porukkaa pöytien ympärillä ;)

    VastaaPoista