perjantai 30. tammikuuta 2015

So many directions.

Pueen 42-laatan nuolikuvio on jutellut miulle jo melko pitkään, kynsille kun on kaivannut. Ideaa ei ole kuitenkaan ko. kuvion käyttöön tullut, ennen tätä päivää.
Mustalle pohjalle valkeat leimat, mutta mitäs kaveriksi? Olen ollut todella ihastunut OPI:n I Just Can't Cope-Acabanaan (jeij, kirjoitin tuon nimen oikein ensimmäistä kertaa ilman tarkistusta!) ja sehän sieltä lakkalaatikosta nytkin tarttui käteen. Kynsiä katsoessani kuitenkin tajusin, että nämä musta-valko-keltaiset kynnet saa nyt hetken riittää (ainakin itsestä tuntuu, että todella usein olen ko. väriyhdistelmää käyttänyt) eli aloin uudestaan pohtimaan lakkakaveria näille mustavalkeille kynsille.
Sopivaa lakkaa ei tuntunut löytyvän vaikka mustavalkoiseen voi yhdistää käytännössä mitä tahansa. Lopulta muistin ihanat OPI:n Beach Sandies-minilakat, neljän lakan poppoosta kynsille päätyi Samba-dy Loves Purple.
Kerrankin totesin kynsien lyhyydestä olevan jotakin iloa; sain leimattua tämän kuvion myös vaakatasoon kynsille ongelmitta.Käytetyt tuotteet:

OPI - Samba-dy Loves Purple
Dance Legend - Top Sahara
Color Club - Bewitching
Konad - White 
Seche Vite
Pueen - 42
Mustat strassit

2 kommenttia: