sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystävänpäiväkynnet.

En ole mitenkään erityisen ystävänpäivä-fani. Tein kuitenkin ystävänpäivälle kynnet ja lopputulos kuvaa tuntemuksiani ko.päivästä aika hyvin, ihan jees mutta kuitenkin aina vähän ruttuista menoa.
Päätin kokeilla pitkään säilömiäni Fing'rsin kynsitatuointeja. Aluksi luulin näiden olevan perinteisiä water decaleja, mutta kun kuvion nosto vedestä ei onnistunut sitten millään, päätin lukea ohjeet. Niissähän lukeekin, että kynnen kokoinen paperi kuvioineen laitetaan hetkeksi veteen ja sen jälkeen koko paperi nostetaan lakatulle kynnelle ja painetaan jotta kuvio tarttuu kynteen.
Miulla on niin kaarevat kynnet, että usean yrityksen jälkeen vielä osa kuviosta meni ruttuun. Kyllästyin ja päätin, että näillä nyt mennään.


Käytetyt tuotteet:
China Glaze - Second Hand Silk
Gina Tricot - White, Essie Blancin suti
Fing'rs - Kynsitatuoinnit
Make Up Store - Strassit (saatu Kuopion Make Up Storelta)
Seche Vite

2 kommenttia:

 1. Nuo kynsitatuoinnit on kyllä mielenkiintoisia! En ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta huomasin omistavani sellaisia:D Hienot kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Vinkiksi voin sanoa, että nämä sitten siinä koskettaessa kynttä todellakin jämähtävät just siihen eikä mitään ole enää tehtävissä sen jälkeen :D Tosin.. mitä jos nämä asettelisi kynnelle vedessä kun kuitenkin irtoavat hyvin taustapaperista? :o Tämä teoria on pakko testata!

   Poista