torstai 12. maaliskuuta 2015

Testissä BPS koko kynnen waterdecalit.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Miun viikonloppu alkoi tänään, eli kuten jo Instagramin sekä Facebookin puolella lupasin niin tänään alkaa Born Pretty Storelta saatujen tuotteiden testailu.
Kun BPS otti miuhun yhteyttä, olin kuin puulla päähän lyöty - todella positiivisesti yllättynyt enkä lainkaan ollut osannut odottaa moista. Blogini on niin "pieni" enkä ole koskaan BPS:ltä mitään tilannut joten oudoksuin ajatusta, että ulkomaalainen kynsiliike olisi jotain reittiä blogini huomannut, epäilinkin alkuun yhteydenottoviestin olevan jonkin sortin huijaus mutta loppujenlopuksi päätin kuitenkin kokeilla voisiko viesti olla aito - onnekseni se oli.
Sain valita neljä tuotetta ja pyrin valitsemaan sellaisia tuotteita mitä en ole ennen käyttänyt, poikkeuksena leimauslaatta.

Ensimmäiseksi tuotteeksi valitsin koko kynnen water decalit, vesitarrat - miten näitä nyt haluaakin nimittää. Mielestäni kukkakuvio on oikein sievä ja olen muiden blogeissa vastaavia ihastellut.

Paketissa oli yksi kuva-arkki jossa oli 12 eri kokoista koko kynnen kuvaa. Kuvat olivat niin pitkiä, että sain yhdestä kuvasta helposti kahteen kynteen kuvion. Miinusta annan ehdottomasti siitä, ettei näiden mukana tullut minkäänlaisia ohjeita. Ohjeet löytyvät tuoteinfosta, mutta kuka niitä nyt jaksaa lähteä etsimään kesken koristelun sieltä? Päätin siis ilman ohjetta lähteä kokeilemaan mitä saan aikaan ja sovelsin taitojeni mukaan. Kun hoksasin miten homma toimii oli näiden käyttö helppoa ja nopeaa.Odotin näiden olevan liruja jotka on vaikea asetella kynnelle ja jotka jämähtävät juuri siihen mihin sattuvat osumaan. Vastoin odotuksiani kuviot olivat jämäkät - paksummat mihin olen decaleissa tottunut. Nämä eivät myöskään heti tarttuneet kiinni, vaan oli kunnolla aikaa asetella kuvio paikalleen ilman rutturyppysiä. Decalien mukana tuli pieni viila, jolla voi viilata kuvion kynnen reunasta poikki, mutta itse koin kynsilakanpoistoaineen ja siveltimen helpommaksi sekä siistimmäksi. Ylimenneen tarrankin pystyi siis kynsilakanpoistoaineella puhdistamaan pois.Lyhyesti kerrottuna leikkasin yhden kuvion irti arkista reunoja pitkin. Summailin yläreunan etusormelle ja leikkasin sopvasta kohtaa poikki. Asetin kuvion veteen ja odottelin hetken. Irrotin kuvan taustapahvista ja asetin kynnelle, kuivaten vanulapulla. Kun kuvio oli kunnolla tarttunut kynteen, siistin yli kynnen menevät osat ja levitin päällyslakan. Sama pikkusormelle.Keskisormeen ja nimettömään lakkasin kaksi kerrosta Color Clubin Silver Lake-lakkaa. Nimettömään laitoin vielä kaksi ruusukullan väristä niittiä.
Käytetyt tuotteet:
Color Club - Silver Lake
Koko kynnen decalit - Born Pretty Store (saatu)
Niitit
Seche Vite

8 kommenttia:

 1. olin kieltämättä itsekin huuli pyöreänä kun born pretty storelta otettiin yhteyttä! Mutta nyt on tulossa jo toiset tarvikkeet testiin ja olivat tyytyväisiä:) kuten minäkin!
  Mulla on ollut joskus kokokynnen kukkadecaleja ja ne kestivät kynsillä tosi pitkään!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat. :)
  Mä huomasin kans äsken, että muhunkin on otettu BPS:ltä yhteyttä! Meili oli mennyt roskapostikansioon, onneksi huomasin sen! Nyt täällä into piukeena odotellaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ne on näköjään jonkin Suomi-kampanjan nyt ottaneet :D

   Poista
 3. Tosi kauniit ja hempeät kynnet ♡

  VastaaPoista