perjantai 13. maaliskuuta 2015

Testissä BPS kynsiteippi.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Toisena tuotteena Born Pretty Storelta valitsin testiin kynsiteipin. Olen haaveillut ns. Negative Space-kynsien teosta jo pitkään, mutta tavallisen teipin kanssa en ole kynsiä yksinkertaisesti saanut onnistumaan.
Kynsiteippi jonka valitsin on perus valkoinen, kynnellä aavistuksen läpikuultava eli koristelussa en tule tätä käyttämään muutoin. Teippi on n. 1mm levyinen ja siinä on hyvä liimapinta - ei tartu liian tiukkaan mutta pysyy silti paikallaan. Tämän käyttö oli helppoa jos nyt ei lasketa sitä, että muutamaan otteeseen hukkasin teipin pään.

 

Koska tämä oli ensimmäinen kertani kynsiteipin kanssa, päätin tehdä vain satunnaisia viivoja kynsille jotta vähän opin miten teipin kanssa toimitaan.
Lakkasin kynnelle kerroksen aluslakkaa ja sen kuivuttua asettelin teipit kynnelle. Lakkasin mustalla lakalla, annoin pienen hetken kuivahtaa ja päälle Seche Vite. Sössön jälkeen irroitin teipit heti ja annoin kuivua ja samalla siistin ylimenneet lakkaukset. Kun kynsi oli kuiva, lakkasin vielä kaksi kerrosta Sössöä päälle.

 

Käytetyt tuotteet:
Kynsiteippi - Born Pretty Store (saatu)
Musta kynsilakka - Seppälä
Seche Vite
2 kommenttia: