sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Testissä BPS leimauslaatta BP-L007.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Neljäs ja viimeinen valitsemani testituote Born Pretty Storelta on leimauslaatta BP-L007.
Jätin leimauslaatan testaamisen viimeiseksi koska ajattelin, että "leimaaminen on niin tuttu juttu ja onnistuu varmasti" ym. Senhän nyt arvaa, kun ajattelin noin niin asiat eivät todellakaan menneet kuten Strömsössä. Kynteni näkivät erittäin monet eri värit, kuviot ja koristelut ennen kuin päätyivät nykyiseen kuosiinsa.
Kuten kuvasta näkyy, laattaa on toimestani höylätty lähes jokaisen kuvion kohdalta enemmän ja vähemmän.

Itse laatassa ei mielestäni ole ihmeemmin vikoja, vaaleanpunainen reunusmuovi olisi tosin mielestäni saanut olla huolitellumpi eikä tällainen rosoinen ja karkea mutta sehän ei laatan toimintaan vaikuta. Laatan koko kynnen kuviot ovat kooltaan n.14mm leveitä ja 18mm pitkiä. Kokeilemani kuviot nousivat helposti kokonaisina käyttämääni mustaan valko-punapäiseen löllöleimasimeen niin oikealla leimauslakalla kuin normaalilla lakalla joka sopii leimaukseen, sinänsä hyvin myös tällä ei-leimaukseen-sopivalla lakalla jota käytin näihin kynsiin.
Ongelmia oli tällä kertaa enemmän välineiden käyttäjässä. En tajunnut laattaa valitessani, että kuviot ovat sellaisia jotka pitäisi osata kohdistaa kynnelle. Käytän yleensä mielestäni helposti kohdistettavia kuvioita tai sellaisia, joita ei tarvitse kohdistaa lainkaan. En tiedä oliko miulla vain astetta huonompi päivä kuvioiden kohdistuksessa kuin yleensä vai olenko kertakaikkiaan aivan surkea kohdistamaan kuvioita mutta en meinannut sitten millään saada kuvioita tarpeeksi suoraan tai mikäli sain, päätti leimauslakka olla tarttumatta koko kynteen - kuten sanoin, kuviot kyllä nousivat leimasimeen kokonaisina. Lopulta päätin tyytyä tähän kuvissa näkyvään tulokseen, jokseenkin kamerani päätti näyttää leimatut kuviot haaleampina kuin mitä ne oikeasti ovat
(tosin milloinpa kamerani ei huijaisi suuntaan jos toiseen).Lopputulos tuo mieleeni vanhat posliiniastiat, eikä itseäni haittaa ettei kuvio kunnolla näihinkään kynsiin tarttunut, näissä kyse tosin varmasti on siitä etten käyttänyt kunnon leimauslakkaa vaan Mavalan Samarkandia.
Olin jo niin elämääni kyllästynyt siinä vaiheessa kun nämä leimat sain kynsille, etten enää kertakaikkiaan jaksanut saatika ehtinyt alkaa uudestaan lakkaamaan ja leimaamaan kynsiä. Älkää kysykö mistä sain idean käyttää tätä lakkaa leimauslakkana.
Olin yllättynyt tämän laatan toimivuudesta, jotenkin olin päässäni luonut mielikuvan, että BPS:n laatat olisivat jotenkin huonompilaatuisia kuin laatat yleensä - onneksi olin väärässä ainakin omien kokeilujeni perusteella.

Käytetyt tuotteet:
Mavala - Purple Sensation
Max Factor - Fantasy Fire
Gina Tricot - White
Mavala - Samarkand (leimaus)
Born Pretty Store - BP-L007 (saatu)
Seche Vite
BPS Nail Art

4 kommenttia: