perjantai 24. huhtikuuta 2015

Testissä BPS koko kynnen kukkadecalit.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Vastaanotin viikon alkupuolella toisen testituotepaketin Born Pretty Storelta. Kuten ensimmäisessäkin paketissa, valitsin myös tähän koko kynnen decaleja. Syitä on muutama; Ensimmäinen on laatu - ovatko nämä saman laatuisia vai onko näissä eroja? Toinen on kynsien koko, omaan pienet kynnet joten on mielenkiintoista kokeilla kuinka kuvat asettuvat omalle kynnelleni - kuinka lopputulos poikkeaa mallikuvasta? Kolmas on näiden helppous, nämä nopeuttavat kynsien koristelua suuresti.

Ensimmäiseen kysymykseen laadusta vastaan, että nämä kaksi kokeilemaani arkkia ovat samaa laatua. Jämäkät, helpot asetella kynnelle ilman ruttuja sekä näppärät siistiä siveltimellä sekä kynsilakanpoistoaineella.


Koko on pienillä lyhyillä kynsillä aina kinkkinen ongelma. Leimauslaatoilla vain murto-osa kuviosta mahtuu kynnelle ja sama homma koko kynnen decaleissa. Eli miun kynsille nipinnapin mahtui näiden decalien ns. tärkein osa eli nuo kukat. Koko kuvio kauniine nauhoineen olisi ollut kiva tietysti, mutta on tyydyttävä tähän. Ja lopputuloshan poikkeaa todella paljon mallikuvasta, en ihan äkkiseltään ehkä menisi näitä mallikuvan decaleiksi sanomaan. Mallikuvahan löytyy tuotesivulta, eli *täältä*Vaikka miuta suuresti ärsyttää decalien suuri koko niin olen näihin silti erittäin tyytyväinen. Nämä ovat helpot, nopeat sekä nätit.


Käytetyt tuotteet:
OPI - Don't Bossa Nova Me Around
Flormar - Matifying Top Coat
Siniset niitit
4 kommenttia:

 1. Suloiset ja jotenki tykkään näistä sun lyhyistä kynsistä =)

  VastaaPoista
 2. Kivat:) mun on ehkä pakko hommata näitä kokokynnen decaleja kun nää on mun helppo tapa saada näyttävät kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Nämä on niin nopeita ja näyttäviä - käytti sitten efektikynsissä tai kaikissa kynsissä :)

   Poista