maanantai 27. huhtikuuta 2015

Testissä BPS kultaiset kalatarrat.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !


Neljäs ja viimeinen testituote Born Pretty Storelta tällä erää on nämä kultaiset kalatarrat.
Aluksi ihastuin tuotekuvissa näkyvään maalaustutoriaaliin. Testasinkin tuton kalalle maalata itse evät ja pyrstön, mutta lopputulos oli kaikkea muuta kuin edustava. En ole koskaan oppinut maalaamaan mitään millään joten tyydyin käyttämään näitä ihan vain tarroina. Pistin kuitenkin aikaansaannoksestani kuvan postauksen loppuun.

Näiden käyttö ei alkuun auennut miulle, luulin näiden olevan water decaleja kun arkin selkäpuolella oli water decaleille ohjeistus, mutta myös normaaleille tarroille.
Aluksi asetin yhden kuvista pieneen vesikippoon ja n. vartin päästä piiiiiiiiiiiiiiitkät piuhani yhdistyivät ja tajusin, että kyseessä saattaakin olla ehkä normaalit tarrat eikä water decalit.
Noh, kuvat kynnelle ja päällyslakka päälle. Juu'u, ihan kiva mutta tarran reunat näkyvät ikävästi - ei kuvissa tietenkään niin selkeästi kuin livenä. Eli toisinsanoen, näiden päälle on lähes pakko maalata enempi kuviota ellei halua tarran reunojen näkyvän.
Siitä annan näille tarroille plussaa, että nämä eivät ole semmoisia tönkköjä joiden reunat jäävät törröttämään kynnellä ikävästi - nämä ovat ohuita, taipuvat kynnen muotoon ja liima on todellakin pitävä, nämä jäävät tasan siihen mihin sattuvat osumaan eli vaikka näiden päälle ei maalaisikaan ei lopputulos jää häiritsemään repsotuksella. 

Kynsien puhdistus on vähän vaivalloista tarrojen kanssa, koska kynsilakanpoistoaine ei pure tuohon tarran pohjana olevaan muoviin vaan se kohta pitää rapsutella jollakin pois.Nämä ovat ihan kivat mutta en välttämättä itse ostaisi. Fisuaiheisia leimoja kuitenkin löytyy, samoin water decaleja - niillä saa huomattavasti paremman lopputuloksen kuin näillä. Tai siis minä saan paremman lopputuloksen aikaan leimaten tai water decaleilla. Ei näissä mitään vikaa ole miun silmissä muuta kuin tuo reunan näkyminen mutta ehkä näistä saisi enemmän irti jos osaa maalata ja tykkää käyttää tarroja.
Tosin edelleenkin pidän tuosta yhdestä tarrasta josta on maalaustutoriaali tuotekuvissa. Harmittaa suuresti, että miun kynsille sopivia tarroja oli vain kaksi, pitänee siis tikulle tms. kokeilla josko saisin joskus fisun maalattua onnistuneesti.
Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - White (Essien suomisudilla)
Color Club - Marina
Kalatarrat - Born Pretty Store (saatu)
Seche Vite
Dance Legend - Top Sahara

Ja sitten se lupaamani kuva maalauksestani; 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti