sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Testissä BPS kultaiset ornamenttikoristeet.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !


Kolmas valitsemani koristelujuttu Born Pretty Storelta on nämä übersievät kultaiset ornamenttikoristeet.
Valitsin näiden kauniiden kultaisten koristeiden alle lakkalaatikkooni vasta muuttaneen Zoyan Daulin. Miulla oli visio näistä kynsistä eli alle violettia, koristeiden keskustaan AB-strasseja. Ok, visio oli kiva mutta lakkavalinta täysin väärä! Otin ainakin 372 kuvaa eri kulmissa, valaistuksissa, päällään seisten, sisällä, ulkona.. Ja en kertakaikkiaan saanut koristeita erottumaan lakasta. Daul on siis violetti, jossa on paljon pienenpientä kultaista flakieta joka kuitenkin näkyy kynnellä todella voimakkaasti. Lopulta luovutin, olin jo lähellä pistää nuo karmeat kynsikuvat blogiini mutta päätin kuitenkin vielä yrittää. Eli poistin lakat koristeineen, alle Mavalan Mexico ja uudet koristeet. No, eipä mennyt Mexiconkaan kanssa kuin Strömsössä, Seche Vite levitti sen noiden kauniiden koristeiden päälle - huoh, en tietenkään ymmärtänyt laittaa väliin kirkasta lakkakerrosta mutta näillä nyt mennään, kolmatta kertaa en ala yrittämään. 

Mutta alkujaarittelujen jälkeen itse testituotteeseen! Eli noihin kultaisiin isompiin koristeisiin. 

Ulkonäköstä pidän todella paljon, tykkäänhän noin muutenkin paljon ornamenttikuvioista kynsillä. Lisäksi miusta on hauskaa, että näitä voi käyttää joko strassilla tai helmenpuolikkaalla koristettuna tai ilman - kumpikin vaihtoehto on oikein nätti. Kokokin on oikein kohtuullinen, tarpeeksi taivuttamalla saisin tämän siististi myös pikkusormen kynteen.
Mutta ehdottomasti miinusta siitä, että nämä ovat lättänät - eli näitä on pakko taivuttaa ennen kynnelle laittoa ellei halua repsottavia reunoja. Taivuttaminen ei itsessään ole miusta ongelma, muttakun nämä vaativat lähes väkivaltaa pysyäkseen muodossaan. Nämä lähtevät suoristumaan ellet kunnolla taivuta koristetta ensin, mutta tässäkin on varjopuoli, ne taitoskohdat tulevat herkästi näkyviin ohuessa koristeessa. Mutta rauhassa ja kärsivällisesti tulee hyvä lopputulos.
Kuvassa miulla jäi hieman reunat sivuilta repsottamaan, mutta pari kerrosta päällyslakkaa riittänee estämään repeilyt ym. 
Koska olen pihi (johtuen pienistä tuloistani) ja harrastan kynsikoristeiden uudelleenkäyttöä, miulla harmittaa suuresti se että näitä ei saa ehjänä ja nättinä irti kynneltä. Eli kertakäyttötavaraa.

Veikkaan, että monella varmaan heräsi kiinnostus nähdä ensin tekemäni "katastrofi"kynnet. Olen saanut paljon hyvää palautetta siitä, että esittelen myös ne ei-niin-onnistuneet tulokset joten päätin kuitenkin julkaista yhden (siedettävimmän) kuvan epäonnistuneesta versiosta.
Ok, tiedän ettei tuo alla näkyvä lopputulos lakkauksesta koristeluineen ole täysi katastrofi mutta mielestäni kuva ei aja asiaansa kun tarkoituksena oli esitellä näitä koristeita. Eihän niitä erota tuosta lakasta lähes lainkaan (ainakaan miun tietokoneen ruudulla).


Käytetyt tuotteet:
Mavala - Mexico
Kultaiset niitit
Ab-strassit
Kultaiset ornamenttikoristeet - Born Pretty Store (saatu)
Seche Vite


2 kommenttia: