maanantai 29. kesäkuuta 2015

Testissä BPS kesäiset water decalit.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Viimeiset kolme testituotetta ovatkin sitten water decaleja. Otin ensiksi näistä testiin itselleni tutuimmat yksittäiskuviot, toisessa arkissa on koko kynnen kuvioita ja kolmannessa kuvionauhaa joka pitää leikata omalle kynnelle sopivaksi.

Tämän arkin kuviot olivatkin oikein kovasti omaan mieleeni, etenkin ruusujen osalta. Ne ovat luonnosmaiset, vähän sinne päin piirretyt, rennot - mutta silti siistit (olipa muuten maailman surkein kuvaus, noh, toivottavasti ymmärrätte). Myös arkin muut kuviot ovat sieviä ja kesäisiä.Nämä olivat ihan kohtuullisen mukavia käyttää. Kuviot eivät menneet rullalle ja kuvio irtosi pohjapahvista nopeasti ja helposti. Ainut huono juttu, miun mielestä, näissä oli tarttuvuus. Nämä ovat juuri sitä mallia joka tarttuu tasan siihen mihin osuu, eikä kuviota sen jälkeen saa siirrettyä. Itse olen pienoinen rähmäkäpälä - eli se yhdistettynä tällaisiin kuvioihin ei ole se paras mahdollinen yhdistelmä.
Nimettömässä sain kuvion haluamaanki kohtaan, mutta keskisormessa kuvio tarttui hieman liian alas. Pieni vika mutta itseä kovasti häiritsee - kukaan muu tuskin asiaa huomaisi ellen siitä sanoisi.Käytetyt tuotteet:
China Glaze - Wish On A Starfish
OPI - Kiss Me I'm Brazilian
China Glaze - Passion (leimaus)
BPS - siirtokuvat (saatu)
Color Club - Pikakuivattava päällyslakka


2 kommenttia: