lauantai 6. kesäkuuta 2015

Testissä BPS koko kynnen tarrat.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !
Toisena testituotteena on nämä kultaiset koko kynnen tarrat.
Arkissa oli 9 erilaista kuviodesignia. Kuviot ovat kultaisia kirkkaalla pohjalla. Tarrat olivat helppoja käyttää, eli ensin alle kynsilakka ja siihen päälle tarra. Testasin vaativatko tarrat alleen märän vai kuivan lakan, eli keskisormessa tarra on laitettu kun lakka oli vielä märkää ja nimettömässä tarra on laitettu lakan kuivuttua. Keskisormeen tarra tarttui tasaisemmin ja mahdolliset ilmakuplat on helppo silitellä pinseteillä pois. Kuivan lakan kanssa ilmakuplien poissaanti oli vaikeampaa.Hankalinta oli mielestäni saada kuvioista poistettua kynnen ylimenevä osa. Itse käytin siihen kirurginveistä. Tarrat tarttuivat erittäin hyvin kynteen kiinni, niinkin hyvin, että ne oli vaikea irroittaa puhdistusvaiheessa. Kestävyydestä en valitettavasti osaa sanoa mitään, koska tarrat ehtivät olla kynsilläni vain päivän.

En yleensä pidä tarroista mutta nämä olivat poikkeus. Nämä asettuivat kynnelle ilman ihmeempää tappelua ja kokojakin oli miun kynsille. Uskoisin näiden olevan kestäviäkin. Miinusta tarrat saavat siitä, että nämä on pakko poistaa lähes väkivalloin, koska kynsilakanpoistoaine ei näihin tehoa.
Käytetyt tuotteet:
Essie - Mint Candy Apple
Kultaiset niitit
BPS - Kultaiset kynsitarrat (saatu)
Color Club pikakuivattaja


4 kommenttia: