lauantai 6. kesäkuuta 2015

Testissä BPS niittikoristeet.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Pitkästä aikaa taas blogin parissa. Viimeiset pari viikkoa ovat olleet melkoista härdelliä, oli valmistuminen, muutto takaisin Rovaniemelle sekä töiden aloitus samalla etsien oman alan töitä.
Asunnon löysin torstaina, ensi viikolla siis muutto pois äitini luota oman asuntoon - taas.

Mutta nyt, itse asiaan. Born Pretty Store lähetti miulle testiin taas muutamat valitsemani tuotteet. Ensimmäisenä niistä esittelen nämä kultaiset kuvioidut niittikoristeet.
Tällä kertaa yllätyin positiivesti koristeiden koosta, usein niitit ovat miun kynsille aivan liian isoja ja saan etsimällä etsiä kynsille mahtuvia tuotteita.

Nämä tuntuvat jämäkiltä, joten voisi helposti olettaa näiden jäävän törröttämään jostakin kulmasta. Nämä on kuitenkin kevyesti muotoiltu, jotta asettuvat paremmin kynnelle.
Väri on todella lämmin kulta ja kuviokin erottuu hyvin vaikka katsoisi kynsiä vähän kauempaa. Näitä saa ostettua myös hopeisena.Tykästyin kovin näihin ja tulen varmasti käyttämään uudelleenkin. Tämänkertaiset kynnet olivat hyvin nopeasti tehty koska testaan koko viikonlopun ajan leipomuksia valmistujaisiini eikä aikaa oikein jää kynsille. 

Käytetyt tuotteet:
China Glaze - Dress me up
BPS - kultaiset niittikoristeet (saatu)
Color Club pikakuivattaja

2 kommenttia:

 1. Ai muutit takas pohjoiseen et halunnu etelään muuttaa.Pohjoisessa vaikeempi saada töitä,mut toivotaan että löytäsit =)
  Ite muutin vajaa 12v töiden perässä sieltä päin tänne etelään ja päivääkään en oo katunu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kävinhän mie pyörähtämässä yhden työssäoppimisen verran etelässä, mutta en vain kertakaikkiaan viihtynyt. Koko ajan kaipasin tänne takaisin :) Eli katselee nyt josko täällä saisi jotain aikaan, miettii sitten sitä etelää :)

   Poista