sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Testissä BPS ruusukuvioiset water decalit.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Tänään kokeilin testiin saamiani nättejä ruusukuvioisia water decaleja.Arkissa on kuvioita kolmessa eri sävymaailmassa, punaisessa, keltaisessa sekä sinertävässä. Kuvia on paljon ja monia eri kokoja. Kuvioissa on kirkas pohja.Vedestä nostettaessa decalit pysyivät kuosissaan. Kun laitoin ensimmäisen ruusun kynnelle, ajattelin, että onpa kiva kun nämä eivät jämähdä tasan siihen paikkaan mihin ensimmäisenä sattuvat osumaan. Eli näitä voi asetella mieleiseensä paikkaan. Tämä osoittautui tosin yllättäen vähän huonoksi ominaisuudeksi koska nämä eivät sitten millään meinanneet tarttua kunnolla kynteen. Osa käyttämistäni decaleista antaa hetken armonaikaa mutta kiinnittyy kuitenkin hyvin, mutta näiden kanssa sai odotella parisen minuuttia ennen kuin edes jotenkuten pysyi paikallaan, tosin pienen vihertävän ruusun sain irtoamaan kynnestä vielä viiden minuutin jälkeen. Vähän aikaa ruusun kanssa kinasteltuani sain sen kuitenkin pysymään kynnellä senverran, että sain päällyslakan levitettyä.

Vaikka näiden kiinnittymisen kanssa on pieniä ongelmia, pidin suuresti tuotteesta. Kuviot ovat tarkkoja ja miellyttäviä värejä on paljon. Lisäksi nämä olivat omaan makuuni sopivan jämäköitä, mutta kuitenkin hyvin kynnelle asettuvia, vielä jos tuon kiinnittymisen saisi nopeammaksi niin antaisin näille täyden kympin.
Käytetyt tuotteet:
OPI - Gargantuan Green Grape
Dance Legend - Top Sahara
BPS - Water Decalit (saatu)
Color Club pikakuivattaja

4 kommenttia: