tiistai 14. heinäkuuta 2015

Sorbetin uudelleenkäyttöä.

Onnistuin jostain saamaan oikein kunnon pikaflunssan. Sunnuntaina tunsin itseni vielä täysin terveeksi, mutta maanantaina olin ihan valmista tavaraa arkkuun. Tänään olo on ollut vähän siedettävämpi, vaikka kuumetta ja muuta mukavaa on edelleen. 
Koska en oikein millään malttaisi edes kipeänä pysyä paikallani, niin päätin lakata kynnet aikani kuluksi. Seppälän Vanilla Sorbettia poistaessani huomasin glittereiden jumittuvan hauskasti paljaalle kynnelle lakan liuetessa pois. Kuumeinen pääni saikin sitten idean, että hyödynnetäänpä nämä glitterit ja mustasta hopeaksi muuttuneet niitit. Kirkas päällyslakka päälle ja jo kuluneet mustat lakat pikkusormelta ja etusormelta pois. Tilalle ihanan pirtsakka China Glazen Pink Voltage-neonlakka ja tadah, valmista tuli.
Aika hauskat, ainakin näin flunssan läpi katsottuna - saa nähdä mitä tuumaan parannuttuani. Sorbetin valkoisen pohjalakan poistossa olisin nimettömän kohdalla voinut olla huolellisempi, mutta onneksi lakkajäämiä ei "livenä" katsoessa huomaa.


Käytetyt tuotteet:
China Glaze - Pink Voltage
Seppälä - Vanilla Sorbet (kind of..)
Color Club - pikakuivattava päällyslakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti