keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Testissä BPS koko kynnen water decalit

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !Eilen en ehtinytkään tekemään tätä postausta, kuten olin suunnitellut. Lähdin äitini sekä hänen veljensä kanssa käymään pikavisiitin Haaparannan Ikeassa ja karkkimaailmassa. Kotiin päin ajelimme pidemmän kaavan kautta eikä aikaa enää jäänyt kynsien lakkailulle.
Tänään minulla ei mitään muuta olekaan kuin aikaa joten nyt pääsen kirjoittamaan näistä sievistä decaleista.Kuvioita on arkilla kaksi erilaista. Molempia kuvioita on yhteensä 10 kappaletta, eli yksi joka sormelle jos kaikki käytät. 
En suosittelisi näitä kovin isokyntiselle ihmiselle, koska kuviot ovat nipinnapin sopivia tai jopa aavistuksen liian kapeita miun kohtuullisen pienille kynsilleni. Pituutta näissä kyllä löytyy pidemmillekkin kynsille. Jos olisin hoksannut, olisin leikannut nämä vielä kahtia jotta olisin visuna ihmisenä saanut yhdestä kuviosta kahteen kynteen koristelut.
Vierekkäiset kuviot täytyy leikata erilleen ennen vedessä liotusta (tietenkin) mutta tässä arkissa miulla tökki se, että kuviot ovat aivan kiinni toisissaan. Mutta jos leikkaat huti kuvioiden "saumakohdasta" niin se jää sitten kynnellä näkyviin. Eli tarkkana saa olla kuvioita irti leikatessaan.

Kuvioiden pienen koon lisäksi yllätyin kovasti siitä, että kuviot olivatkin kirkkaalla pohjalla. Oletin näiden olevan valkoisella pohjalla joten laitoin valkoisen pohjalakan. Kuvion kirkas pohja ei toki ole ollenkaan huono puoli, koska se antaa vaihtoehtoja pohjavärille. 
Decalien siistiminen oli harvinaisen ärsyttävää. Yleensä decali sulaa kynsilakanpoistoaineeseen, tämä osittain suli kokonaan, osittain ihmeelliseksi limamölliksi ja osittain mureni pienenpieneksi hitulaksi joka oli todella vaikea saada pois iholta. Harvoin menee decalien siistimiseen niin kauan aikaa kuin meni tänään näiden siistimiseen, voihan tuo toki liittyä myös käyttämääni kynsilakanpoistoaineeseenkin - who knows. Käytän siis Xtran kynsilakanpoistoainetta, sitä "vanhaa mallia" joka myytiin valkoisessa pullossa sinisellä korkilla.

Nämä decalit olivat toistaiseksi huonoin tuote mitä olen Born Pretty Storelta testannut. Eivät nämäkään mitään käsittämättömän surkeita olleet, mutta helpompiakin vastaavia tuotteita on tarjolla. Todella kauniita nämä kyllä ovat, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

Käytetyt tuotteet:
China Glaze - Of Coarse!
Gina Tricot - White
BPS - water decalit (saatu)


Nail Art

4 kommenttia:

 1. Kivat kynnet
  Löytykö hapitsulta mitään ja veljen tyttö oli päässy sinne karkkikauppaan töihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ei löytynyt valitettavasti, etsin uuteen asuntooni mattoja mutta kaikki olivat väärää kokoa - hmph! Noh, etsintä siis jatkuu :) Tai noh, karkkimaailmasta löysin kyllä hattaraa, lakupiippuja sekä toffifeetä halvalla! Eli ei ihan turha reissu :D

   Poista